Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam161
Toplam Ziyaret785322
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.
Çelenk sunma törenine Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mut İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Mut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ndeki devam eden kutlama programında Mesleğe yeni başlayan aday öğretmenler ve emekli olarak meslek hayatını noktalayan öğretmenler adına birer konuşma yapıldı.
Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Akyüz yaptığı konuşmada; “Kültürümüzde ve inancımızda öğretmenlik, “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum” ifadesiyle en güzel şekilde belirtildiği gibi bedeli hiçbir maddi karşılıkla ödenemeyecek kadar önem atfedilen bir meslek olarak görülmektedir.
Başöğretmen Atatürk'ün “Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” diyerek güven duyduğu öğretmenlerimiz, bu övgüye layık olmak için büyük bir emek vermektedir'' dedi.
Öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleği olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Gergin ise, öğretmenliğin bütün meslekleri doğuran bir ana durumunda olduğunu söyledi.
Aday öğretmenlerin yemini ve Serdar Koçdemir tarafından sunulan müzik dinletisiyle program sona erdi.

693 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın