Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam157
Toplam Ziyaret785318
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DERMET İNŞAAT'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

DERMET İNŞAAT'TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İlçemizde “Hira Konutları” olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Der-Met İnşaat, Eğitim ve Öğretime çok anlamlı destekler veriyor. Der-Met İnşaat; ilçemiz Ak Ali Küçük Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Öğrencilerini, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de ziyaret etmeleri için sponsor oldu.
Ak Ali Küçük Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Okul Müdürü Aydın Bütünay, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, engelli öğrencilere uygulamalı olarak eğitim verdiklerini bildirdi.
Bu kapsamda, Ankara'da bazı ziyaretlerde bulunacaklarını belirten Bütünay, “Almış olduğumuz özel izin ile Anıtkabir'i ziyaret edip, Mustafa Kemal Atatürk'e ait özel eşyaların bulunduğu müzeyi gezeceğiz. Daha sonra da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gideceğiz. Öğrencilerimiz böyle bir organizasyon içinde bulunmaktan dolayı son derece mutlu. Onların mutluluklarını yüzlerinde görmek de bizleri mutlu ediyor. Katkılarından ve desteklerinden dolayı Der-Met İnşaat sahibi Mehmet Metin Budak ve Mehmet Akif Budak beylere çok teşekkür ediyorum. Bu destekleri çok örnek bir davranış” diye konuştu.
Konuşmanın ardından öğretmen ve öğrenciler, otobüse binerek Ankara'ya gitmek üzere yola çıktı.
24 Kasım dolayısıyla eğitime verilen desteklerinden ve örnek davranışlarından ötürü Der-Met İnşaat firması sahiplerini tebrik ediyor, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

875 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın