Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam246
Toplam Ziyaret772185
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ENGELLİLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, “Engelliler Haftası” dolayısıyla anlamlı ziyaret gerçekleştirdi.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı ilçede faaliyet gösteren “Ak Ali Özel Eğitim Uygulama Merkezini” ziyaret etti. Ziyaret kapsamında kurum yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler ile sohbet edildi ve vakit geçirildi.
Öğrencilere boyama kitabı, balon hediye edildi, ayrıca tüm kurum personellerine ithafen kurum müdürüne çiçek takdimi yapıldı. Ziyaret, “ Engelleri Birlikte Aşıyoruz” ve “Engel Olma Destek Ol” sloganları üzerine inşa edildi. Yer verildi. Kurum yönetimi, personelleri ve öğrencileri ziyaret dolayısıyla mutlu ve memnun olduklarını böylesine bir haftada Ülkü Ocakları tarafından hatırlanmanın önemini vurguladılar.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır, “İlçemizde biri özel diğeri resmi olmak üzere iki adet kurum özel eğitim gerektiren bireylere hizmet sunmaktadır. Ülkü Ocaklarını temsil noktasında olan bireyler olarak sorumluluk anlayışı ile hareket edip bu ziyareti gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız ve bu bilinç ile hayatımızı devam ettirmeli ve buna göre davranmalıyız. “ Engelleri Birlikte Aşıyoruz” ve “ Engel Olma, Destek Ol” düşüncesi ile ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Toplum içinde özel eğitime gereksinim duyan veya bu eğitimi alan bireyleri dışlamadan aksine onlara sahip çıkarak toplumsal yaşamın içine bu bireyleri de katabiliriz.” dedi.

601 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın