Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam304
Toplam Ziyaret771815
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KONGRESİ TAMAMLANDI GÜNAY GÜVEN TAZELEDİ

KONGRESİ TAMAMLANDI GÜNAY GÜVEN TAZELEDİ



Mut CHP'de Av. Abdurrahman Günay Güven Tazeledi.

CHP Mut İlçe Örgütü, kongresini tamamladı. CHP İlçe Başkanı Abdurrahman Günay, Turgay Özdemir'le girdiği yarışta yeniden seçilerek güven tazeledi. Yapılan seçimde Günay'ın listesi 165 oy alırken, Özdemir'in listesi 43 oyda kaldı. Elde edilen bu sonucun ardından Günay, yeniden CHP İlçe Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü kongresini yaptı. 9 Aralık 2017 Cumartesi günü Mut Ziraat Odası Toplantı Salonunda yapılan kongreye; CHP Mersin Milletvekili ve PM Üyesi Fikri Sağlar, CHP Mersin Milletvekilleri Serdal Kuyucuoğlu, Hüseyin Çamak, CHP Genel Başkan Baş Danışmanı İstemihan Talay, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ile Mersin ve çevre ilçelerden gelen çok sayıda partili vatandaş katıldı.
Oldukça sakin geçen kongrede; seçim öncesi konuşan adayların ortak vurgusu, önümüzdeki yerel seçimler ve Başkanlık seçiminin önemi oldu. Her iki aday da, mutlaka Mut ve Mersin Büyükşehir Belediyelerinin kazanılması, Başkanlık seçiminde de iyi çalışılması yönünde görüş belirtti. Adaylar, bu seçimlerde başarı kazanmak için birlik ve beraberliğin şart olduğunun altını çizdiler. Abdurrahman Günay yaptığı konuşmada; 2019'da yapılacak seçimde Mut Belediyesini kazanamadığı ve partisini ilçede birinci konuma getiremediği takdirde, siyaseti bırakacağının sözünü verdi.

Kongreye katılan konuklar ise yaptıkları konuşmalarda, ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundular.
Yapılan konuşmaların ardından blok listelerle seçime geçildi. Seçimde, 216 delegeden 208 delege oy kullandı. Günay'ın listesi 165 oy alırken, Özdemir'in listesi 43 oy aldı. Bu sonuçla birlikte, Abdurrahman Günay yeniden CHP Mut İlçe Başkanı oldu.
Yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Abdurrahman Günay, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Çok büyük bir görev verdiniz bizlere. Artık hedef; 2019 Mut Belediyesini kazanmak ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde mutlaka ve mutlaka partimizin desteklediği birisini bu ülkenin başına Cumhurbaşkanı yapmak” dedi.
14 kişiden oluşan CHP Mut İlçe Yönetim Kurulu ise, şu isimlerden oluştu: Ali Rıza Seymen, İ. Murat Şimşek, Hasan Toplu, Turan Ak, Duran Orhan, Mehmet Özay, Fatma Ayan, Hatice Akkulak, Gönül Serbes, Elif Akay Yıldız, Serkan Sinan, Bülent Sezgin, Hüseyin Alagöz ve Nevin Özel.
Abdurrahman Günay ve ekibine hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.

446 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın