Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam115
Toplam Ziyaret771626
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ZİRAAT ODASINDAN KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

ZİRAAT ODASINDAN KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Ziraat Odası yönetim kurulu başkanı başkanı Kar ve Meclis başkanı Halil Büber ile birlikte ilçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz’ü makamında ziyaret etti.
Mazbatasını alarak göreve başlayan Ziraat Odası Başkanı Hıdır Kar, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'ü makamında ziyaret etti.
Başkan Kar, İlçe Kaymakamı ile yapmış olduğu sohbette oda olarak gerçekleştirmek istedikleri faaliyetler hakkında kısa bilgiler verdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Kar, “Tarım kenti olan güzel ilçemizde çiftçimize yardımcı olmak adına Ziraat Odası Başkanlığı olarak şahsım ve yönetim kurulumuz ile birlikte elimizden gelen çalışmaları yapacağız.” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Hıdır Kar ve Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarım kenti olan ilçemizin tarım anlamında ciddi söz sahibi olduğunu belirtti. İlçemizde üretilen tarım ürünlerinin markalaşarak, dış piyasada daha da ileriye gitmesi gerektiğinin altını çizen Kaymakam Akyüz, Ziraat Odası Başkanı Hıdır Kar ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

707 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın