Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam246
Toplam Ziyaret780554
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AK PARTİ CELAL KASAP İLE YOLA DEVAM DEDİ

AK PARTİ CELAL KASAP İLE YOLA DEVAM DEDİ

AK Parti Mut İlçe Kongresinde mevcut Başkan Celal Kasap, güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.
AK Parti Mut 6. Olağan Genel Kurulu Mut Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Merkez Akdeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Koca, AK Parti Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Hacı Özkan ve Ali Cumhur Taşkın, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Av. Zeynep Gül Yılmaz, Çevre il ve ilçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Mut İlçe Başkanı Av. Hüseyin Yeşil'in 9 Eylül 2017 tarihinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevlerinden ayrılmalarının ardından Genel Merkez tarafından AK Parti Mut İlçe Başkanlığı görevine Celal Kasap atanmıştı.
Tek aday olarak yapılan kongrede 425 delegeden 335 delege oy kullandı. 325 geçerli oyun kullanıldığı kongrede geçerli oyların tamamını alan Celal Kasap güven tazeleyerek Ak Parti Mut İlçe Başkanı seçildi.
Ak Parti Mut İlçe Yönetimine ise, Sefer İlyan, İlyas Ünal, Züleyha Ündar, C.Celalettin Cengiz, Soner Solak, Emine Bastunlu, Mehmet Ali Canatan, Adem Çopur, Ali Uysal, Nebi Genç, İdris Uçar, Ali Sezai Çerekçi, Abidin Erdal, Süleyman Güleç, Muhammet Mustafa Gök, Mehmet Demir, Mahmut Uysal, Yahya Göker ve Mustafa Pınar seçildiler.
Ak Parti Mut İlçe Başkanı Celal Kasap, ilçeye hizmet için bu göreve getirildiğini belirterek, “Ülkem ve ilçem için en iyi şekilde görev yapacağım” dedi.
Celal Kasap ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz.

1164 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın