Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam194
Toplam Ziyaret778822
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İYİ PARTİ İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İYİ PARTİ İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İYİ Parti Mut İlçe Başkanlığı'nın birinci olağan kongresi yapıldı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Muhammet Kayhan, İyi Parti Mut ilçe Başkanı oldu.
Yönetim Kurulu'na 26 üyenin seçildiği kongreye, partinin Karaman il Başkanı İsmet Hilmi Hatipoğlu, Mersin il Başkan Yardımcısı Mustafa Kunt ile partililer ve davetliler katıldı.
Mut Ziraat Odası Başkanlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen, tek listeyle gidilen ve kayıtlı 120 üyenin oy kullandığı seçimde, kurucu ilçe başkanı Muhammet Kayhan oy kullanan partililerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanlığına seçildi.
Seçim sonrasında bir konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Muhammet Kayhan, adaletsizliğe ve hukuksuzluğa tahammül edemedikleri için yola çıktıklarını belirterek, "Devletimizin ve cumhuriyetimizin temel kuruluş ilkelerine sahip çıkmak için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün bizlere olan emanetini omuzlarımızda hissettiğimiz için yola çıktık. Unutulmamalıdır ki; Ülkemizin ve devletimizin beka sorunu olduğunda bu milletin hiç bir evladı vazifeden kaçmaz" dedi.
Muhammet Kayhan Başkanlığındaki İyi Parti Mut İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Ayşe Çerekci, Ali Sait Özer, Fatma Tunç, Ali Kökce, Zeynep Gürdal Köse, Yüksel Patır, Sıdıka Gülçin Çelik, İhsan Gülperişan, Saliye Gökce Direk, Mesut Baysaloğlu, Adnan Kurt, Bahri Uzun, Hüseyin Ataman, Dilek Çetin, Devrişan Yıldız, Halil İbrahim Şirvani, Mehmet Gönendi, Seyde Toğan, Nebi Taşar, Ahmet Kögce, Hasan Arslan, Ali Bulgaz, Hasan Çetin, Vural gürel, Abdullah Güzlek ve Mustafa Koç'dan oluştu.

1517 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın