Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam493
Toplam Ziyaret783514
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

HOCALI KATLİAMI UNUTULMADI

HOCALI KATLİAMI UNUTULMADI

Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, Hocalı Soykırımı'nda şehit düşen soydaşlarımızı anma amacıyla resim sergisi düzenledi ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlik teşkilatların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program, basın açıklaması ile devam etti. Akabinde programa katılanların resim sergisini incelemeleri ile de sona erdi. Katılımcılar bu anlamlı etkinlik dolayısıyla Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ettiler.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner KIR “ Kardeş ülke Azerbaycan'ın Ermenistan işgali altındaki dağlık Karabağ bölgesinin Hocalı şehrinde yaşanan acının üzerinden 26 yıl geçti. Birleşmiş Milletlerin soykırım sözleşmesinde yer alan maddelere göre bir soykırımdır. Dünya bu konuda üç maymunu oynamış ve hatta yer yer desteklemiştir. Hocalı Soykırımı dünya tarihinde kara bir leke olarak yazılmıştır. Bu vahşetin sorumluları bu dünyada olmasa da ilahi huzurda muhakkak hak ettikleri cezaya çarptırılacaklardır. Ülkücü hareket bu hadisenin üzerini örtmeye çalışanlara asla fırsat vermeyecek ve konu sürekli olarak gündemde tutulacaktır. Hocalı Türk'ün öz yurdudur ve Türk olmaya da devam edecektir” dedi.

377 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın