Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam127
Toplam Ziyaret780884
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

FUHUŞ OPERASYONU 3 EV MÜHÜRLENDİ

FUHUŞ OPERASYONU 3 EV MÜHÜRLENDİ

İlçemizde fuhuş yapıldığı tespit edilen 3 ev mühürlendi. Edinilen bilgiye göre 155 Polis hattına gelen ihbar üzerine harekete geçen Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ikamette fuhuş yapıldığı belirlenen 3 adresi mühürleyerek 90 gün süreyle kullanıma kapattı.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda da ilçemizde fuhuş operasyonu yapılmış ve bu operasyon sonucu birisi 3 yıldızlı olmak üzere toplam 4 adet otel ve bir adet içkili lokanta bu nedenle 90 gün süreyle Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan “Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu'nca mühürlenmişti.
Meydan Mahallesi Çobanlı Sokak'ta bulunan 3 ikamette fuhuş yapıldığını belirleyen polis ekipleri yaptıkları amansız takip sonucu ev sahibi N.A ve fuhuş yaptıkları tespit edilen E.N , H.A , S.C isimli şahısları göz altına aldı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan şahıslardan N.A adli kontrol şartıyla serbest kalırken, E.N , H.A , S.C isimli şahıslara fuhuş yapmaktan cezai işlem uygulandığı belirtildi.
Konu ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ; “İlçemizde bu tarz rahatsız edici durumlarda vatandaşlarımızı “155 Polis İhbar” hattına bilgi vermeleri yönünde duyarlılık göstermeye davet ediyoruz. Fuhuşa aracılık veya yer temin eden şüpheliler ile ilgili çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

507 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın