Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam151
Toplam Ziyaret781903
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞKAN NEBİ YILMAZ AK ALİ KÜÇÜK EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN NEBİ YILMAZ AK ALİ KÜÇÜK EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin'le birlikte, Mut Ak Ali Küçük Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileriyle kahvaltıda bir araya gelerek onlara destek ve moral verdi.
Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ile birlikte kahvaltı yapan öğrenciler, kahvaltılarını yaparken kendilerine değer veren Başkan Yılmaz'la beraber kahvaltı yapmanın sevincini yaşadılar.
Kahvaltıdan sonra hep birlikte sofra duası okuyan öğrenciler daha sonra Başkan Yılmaz'ı kucaklayarak teşekkür ettiler.
Onların penceresinden ve gönlüne girip anlamaya çalışıyoruz diyen Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, “Engelli okulumuzdaki öğrencilerimizle sabah kahvaltısında beraber olduk. Gönlümüzün istediği yüreğimizden gerçekten sevdiğimiz öğrencilerimizle sofrada beraber kahvaltı yaptık. Çocuklarımızı anlamak onlarla ekmek paylaşmak, zaman zaman onlarla bir arada kahvaltı yapmak ve onları kazanmak amacıyla yanlarındayım. Ben onlarla kahvaltı yapmaktan çok mutlu oldum. Çocuklarımıza ara sıra ziyaretlerimizi yapıyoruz. 15 Mayıs 2018 tarihinde de engelliler korosunu getirerek bu çocuklarımızla beraber konseri beraber izleyeceğiz. Mut Belediyesi olarak bütün alanlarda olduğu gibi bu kategorideki çocuklarımıza, evlatlarımıza sonsuz sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onların bir ailesi gibi kendilerinden biri gibi anlamaya çalışıyoruz. Ne kadar engelli ve özürlü olmasak da her birey engelli ve özürlü adayıdır. Onların penceresinden ve gönlüne girip anlamaya çalışıyoruz” dedi.
Öğrencilerimize, öğretmenlerimize okulumuza inanılmaz katkıları var diyen Okul Müdürü Aydın Bütünay ise, “Gerçekten Başkanım bütün çalışmalarımızda hizmet için her şeyimize koşuyor. Sürekli olarak bizlere açık. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize okulumuza inanılmaz katkıları var. Hiçbir zaman bugüne kadar kapısını çaldığımızda kapamadı devamlı açık tutdu. Dertlerimizi dinleyip elinden gelen yardımları yaptı. Bugünde öğrencilerimizle birlikte güzel bir kahvaltı etkinliği yaptırdı. Öğrencilerimiz ve bizler Başkanımızı burada görmekten çok mutluyuz. Başkanımıza bizlere verdiği değerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

227 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın