Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam421
Toplam Ziyaret782173
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

POLİS TEŞKİLATI 173. YAŞINI KUTLADI

POLİS TEŞKİLATI 173. YAŞINI KUTLADI

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Kutlamalar kapsamında Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk konuldu.
İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, protokol üyeleri, emniyet personeli ve ailelerinin katıldığı törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, “10 Nisan 1845 yılında kurulan teşkilatımız kurulduğu günden bu yana Anayasa ve yasalarımızdan aldığı yetki ve sorumlulukla görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktadır. Temel vazifemiz halkın can, ırz ve malını korumaktır. Ülkenin emniyet ve asayişini sağlayarak huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamaktır. Bu görevlerimizi yaparken de en büyük desteği yüce Türk milletinden almaktayız. İlçemizdeki başarının en önemli unsuru şüphesiz ki Mut halkının her zaman yanımızda olmasıdır.” dedi.
Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan tenis turnuvası, bilgi yarışması ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve Emniyet Müdürü Murat Güney verdi. Ödül töreninin ardından Hükümet Caddesi ve Atatürk Bulvarında kortej geçişi yapıldı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binası bahçesinde tebrikler kabul edildi.

195 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın