Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam74
Toplam Ziyaret778702
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TİCARET ODASINDA M. GÜRSEL AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

TİCARET ODASINDA M. GÜRSEL AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Gürsel Aydın, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.
Tekrar başkan seçilen Oda Yönetim Kurulu Başkanı M. Gürsel Aydın, oda seçimlerine kayıtlı 577 üyenin 474'ünün katılımının sağlandığı söyledi.
14 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılan Meclis Üyelerinin kendi arasında yapmış olduğu görev bölümü sonucu Meclis Başkanlığına Nebiattin Ata, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Mustafa Keskin ve Mehmet Küçük, Meclis Kâtip Üyeliğine Muhammet Acar seçildiler.
Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi yargı gözetiminde gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığına M. Gürsel Aydın, Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Ceylan Öz, Ahmet Çetin, Mustafa Düzenli ve Birol Deveci seçildi.
Başkan Aydın konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Seçimlere katılım yüzde 82 gibi yüksek bir oranla gerçekleşti. Seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte devam eden projelerimizle ilçemiz ürünlerine değer katma çalışmalarımız sürecek. Mut Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili oda olarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi.
Aydın ayrıca ; “Seçimlerimizin tamamlanmasıyla birlikte devam eden projelerimizden kayısı tanıtım ve pazarlama, Mut Zeytin ve Zeytinyağına dünya ve Türkiye'de değer kazandırma, kayısı ve zeytinyağı coğrafi marka işaretinin ürünlerimize değer katması için çalışmalarımıza devam edilecektir. İlçemizde yetişen beyaz incir için de coğrafi marka işareti alınması için çalışmalar yapılacaktır.
Diğer taraftan MUT OSB çalışmalarına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde enerji, altyapı vb. çalışmalarına hız verilecektir. Mut OSB'ne destek veren Sayın Bakanımız Lütfi Elvan'a, Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan Su'ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz'a, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Akyüz'e ve Belediye Başkanımız Sayın Nebi Yılmaz'a teşekkür ederim.
Odamız seçimlerinin öncelikle ilçemiz, üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını, seçilen arkadaşlarla birlik, beraberlik ve hoşgörü içinde çalışmak temennisiyle sağlıklı ve mutlu bir yaşam diler saygılar sunarım.” dedi.

300 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın