Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam447
Toplam Ziyaret780755
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT, FESTİVALE HAZIR

MUT, FESTİVALE HAZIR

İlçemizde 56'ncısı düzenlenecek olan Geleneksel Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları tamamlandı.
Bayramın ilk günü olan 15 Haziran'da tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda açılış töreniyle başlayacak olan 56'ncı Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali 3 gün sürecek.
İlki 1962 yılında yapılan ve bu yılda 56'ncısı düzenlenecek olan Geleneksel Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali, 15–17 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Festival etkinlikleri kapsamında, konserler, sergiler, sportif ve sanatsal etkinlikler düzenlenecek.
Festivalle ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, "Ülkemizin en eski festivallerinden olan Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'ni bu yılda coşkuyla gerçekleştireceğiz. Festivalle ilgili bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl Ramazan Bayramıyla festivalimizi birlikte kutlayarak halkımıza çifte bayram yaşatacağız" dedi.
Festivale yurt dışı ve yurt içinden önemli konukları davet ettiklerini söyleyen Başkan Yılmaz, 15 Haziran Cuma günü Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda saat 14.00'de festival açılışının ardından, Mut Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösterisi, kayısı yeme yarışması, Dilek Havuzu'na kayısı dökülmesi, sergi ve resim sergisi açılışları yapılacağını, 3 gün sürecek festivalin akşam bölümünün birinci günü ise Musa Eroğlu Sevgi Parkı'nda düzenlenecek festivalin gece bölümünün birinci gününde, Mustafa Yıldızdoğan, ikinci gününde Ankaralı Ayşe, Manuş Baba ve üçüncü gününde ise, Deniz Toprak ve Ferhat Göçer’in sahne alacağını söyledi.

969 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın