Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam676
Toplam Ziyaret782428
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

EĞİTİMCİLER KENDİ OKULLARINI BOYADI

EĞİTİMCİLER KENDİ OKULLARINI BOYADI

Gülnar ilçesindeki bir lisenin öğretmen ve çalışanları, eğitime verilen araya değerlendirerek hem okulun eksikliklerini tamamladı hem de duvarları boyadı.
Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Elmas, eğitim ve öğretime verilen arada öğretmenlerle bir toplantı yaparak, okulun fiziksel eksikliklerin nasıl giderileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Alınan kararla tatillerini erteleyen öğretmenler ve okul çalışanları, eskimiş görünen eşya ve malzemeleri, öğrencilerin hoşlandığı renklerle boyayarak yeni görüntü kazandırdı. Duvarları da boyayan eğitimciler, bahçeyi de yine boyalarla renklendirdi. Okul Müdürü Elmas, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Öğretmenlerimiz bu iş için ellerini taşın altına koymaktan çekinmediler. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin buraya koşa koşa geleceğini düşünüyoruz. Bunun için de hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Niyetimiz okulumuzu tekdüzelikten kurtarmak, burada kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlamak. Öğretmenlerimiz tatillerinden fedakârlık ederek çalışıyor. Hiçbirinin burada çalışma zorunluluğu yok, seminer dönemi bitti, tatil başladı. Tatillerini bırakmışlar, belki memleketlerine gideceklerdi. Bu işleri ertelemişler ve öncelik sırasında okulu en öne almışlar. Bu yaptıkları çalışmalar öğrenciler okula geldiklerinde hak ettiği değeri bulacak."

386 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın