Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam641
Toplam Ziyaret772580
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİRİN ŞEFKAT ELİ MUT'A UZANDI

BÜYÜKŞEHİRİN ŞEFKAT ELİ MUT'A UZANDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Mersin'de yaşayan ve herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumuna tabi olmayan vatandaşlara yönelik gıda ve giyim yardımında bulunan Dosteli Market'in 7. şubesi ilçemize açılıyor.
Bir süredir çalışmaların devam ettiği Dosteli Market, Mut'lu vatandaşlarla buluşmak için gün sayıyor. Hayata geçirdiği sosyal projelerle vatandaşlara şefkat eli uzatan Büyükşehir Belediyesi, Dosteli Marketin Mut şubesinin müjdesini verdi. Temmuz ayının ortalarında Mutlu vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak olan Dosteli Market açıldığında 2 bin haneye hizmet verecek.
Doğancı Mahallesi Kocabaş Sokak'ta hizmete açılacak olan Dosteli Market giyim ve gıda malzemeleri ile Mutlu vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayacak.

Toplumsal eşitsizlikler bu marketle ortadan kalkıyor

2016 yılının Şubat ayında ilki açılan Dosteli Market'i, Mersin'de ihtiyacı olan her bölgeye götüreceklerinin sözünü veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz sözünü tuttu ve 2 yılda hizmete açtığı 7 şube ile 23 bin vatandaşın hayatına dokundu.
Bilinen süpermarketlere benzeyen ancak paranın geçmediği, sadece Mersin kartla alışveriş yapılan bu marketle Büyükşehir Belediyesi toplumsal eşitsizlikleri ortadan kaldırıyor. İhtiyaç sahiplerine, insan onuruna yakışır şekilde yardım ulaştırarak, yardım edenle yardım alan arasında şeffaf, sürdürülebilir bir denge kurmayı başarabilen Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimine ulaşarak, Mersin'li vatandaşın refah seviyesini yükseltiyor.

441 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın