Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam122
Toplam Ziyaret771633
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY BELEDİYESPOR'DA YUSUF UZUN GÜVEN TAZELEDİ

MİY BELEDİYESPOR'DA YUSUF UZUN GÜVEN TAZELEDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Mut İdman Yurdu Belediye Spor'da olağanüstü genel kurul kongresi yapıldı. Kongrede Yusuf Uzun tekrar başkan seçildi.
Tek liste halinde gidilen olağanüstü genel kurul kongrede, Divan başkanlığının seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının bitiminde ise, Faaliyet Raporu okunup, oy birliği ile kabul edildi.
Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'ında katıldığı Olağan Üstü Genel Kurul Kongresinde Yusuf Uzun Başkanlığında Yeni Yönetim Kurulu Üyeliklerine Akın Demirdağ, D.Ali Çetin, Nejdet Budak, Mehmet Saydam, Mehmet Çolak, Mehmet Eski, Gülsüm Kevser Mut, Yasin Kılıç, Mustafa Keskin, Mehmet Çiftçi, Hüseyin Işık, Akif Çetin, Abdullah Kestel, Zübeyir Boru, Fatih Tuna, Tolga Çetin, Talip Yılmaz, Mustafa Yaşar, Asım Aydın ve M. Volkan Yılmaz seçildi.
Yapılan Olağanüstü Genel Kurul Kongresinden sonra daha önceki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Uzun, “Yeni Yönetim Kurulumuz hayırlı olsun. Amacımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor'un alt yapısını güçlendirmek ve şu anda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. grubunda mücadele eden takımımıza güç verip, istenilen puanları almak olacaktır. Bizim yönetim kurulu olarak Mut halkının takımlarına sahip çıkmalarını istemektir. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

395 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın