Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam121
Toplam Ziyaret781279
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

HACIAHMETLİ MAHALLESİNİN SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

HACIAHMETLİ MAHALLESİNİN SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, ilçemiz Hacıahmetli Mahallesi'nde bulunan eskimiş ve sık sık arıza veren içme suyu şebeke hattının yenileme çalışmalarına başladı.
MESKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde kullanım ömrünü tamamlayan altyapıları yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yürütülen içme suyu çalışmaları kapsamında yaklaşık 5 bin 457 metre içme suyu şebeke hattı yenileniyor. İçme suyu şebeke yenileme çalışmaları ile su kaybının önüne geçilerek suyun düzenli dağıtımı sağlanıyor. Ayrıca proje kapsamında, Zeyker Semtinde bulunan 50 metreküplük deponun bakım ve onarımı da gerçekleştiriliyor.
Hacıahmetli Mahalle Muhtarı Selçuk Kaya, "MESKİ yetkililerine talebimizi bildirdikten hemen sonra içme suyu hattı döşeme çalışmalarına başladılar. Yapılan bu çalışma sayesinde daha sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşmuş olacağız. Mahallemiz yaz aylarında yaklaşık 2 bin nüfusa ulaşmak ve içme suyu şebekemiz yetersiz gelmektedir.15 yıldır devam eden bu içme suyu sorunu çözüme kavuşacağı için sevinç duymaktayız" dedi.

204 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın