Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam127
Toplam Ziyaret781879
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYEDEN “ASKIDA EKMEK VAR” PROJESİ

BELEDİYEDEN “ASKIDA EKMEK VAR” PROJESİ

Mut Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi insanlarla hayırseverler arasında bir köprü oluşturmak amacıyla 'Askıda ekmek var' projesi başlatıldı.
Mut Belediyesince başlatılan 'Askıda ekmek var' projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi aileler, askıdaki ekmeklerden ücretsiz alabilecekler. Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle ihtiyaçlarını zikredemeyen birçok ihtiyaç sahibi ailenin gönül rahatlığıyla evlerine ekmeklerini götürebileceğini söyledi.
Bir toplumun Sosyalleşmesinin en önemli yapı taşı belediyelerdir diyen Başkan Yılmaz; “İlçemizde sosyal toplumu oluşturmak adına Göreve geldiğimiz günden beri “sosyal belediyeciliğe önem verdik” bu kapsamda; Eğitim alanında, ilköğretim 1. Sınıf öğrencilerinin tamamına kırtasiye yardımında bulunduk. Okuyan bir nesil yetiştirmek için Yaz tatillerinde ilköğretim öğrencilerinin tamamına hikâye kitabı seti dağıttık. Üniversite öğrencilerimizin tamamına maddi eğitim yardımında bulunduk. Hoş geldin bebek projemizle ilçemizde yeni doğan bebeklerimize içerisinde her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri doğum paketi hediye ettik. Ayşe'ye kuaför Mehmet'e berber projemizle kırsalda okuyan öğrencilerimize kuaför ve berber hizmetleri götürdük. İlçemizde yaşlı yatalak hastalarımızı ve engelli vatandaşlarımızın evlerinde saç sakal tıraşını gerçekleştirdik. İlçemizde yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra ekmek ve çorba fişi dağıtımı yaparak ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza kucak açtık. Çünkü bizim için Belediyecilik; uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir. Darda kalanların acil yardımıdır. Bu düşüncemizle bugün yeni bir projeye daha imza atıyoruz. Genel başkanımızın çağrısıyla “ASKIDA EKMEK VAR” projesini halkımızla buluşturuyoruz. Merkezde bulunan fırınlarımızda belediyemizin yaptığı ASKIDA EKMEK VAR stantlarına, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ulaşması için belediyemizin yanı sıra halkımızda askıya ekmek bırakabilecek ” ifadelerini kullandı.
Yapılan açıklamanın ardından Belediye Başkanı Yılmaz askıya ekmek bıraktı.

262 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın