Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam198
Toplam Ziyaret779512
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VALİ SU'DAN EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI MESAJI

VALİ SU'DAN EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI MESAJI

Birey ve toplumların gelişmişlik ölçütlerinin başında eğitim gelmektedir. Bu nedenle çocuk ve gençlerine nitelikli eğitim imkânı sunan milletler daima bir adım önde olmuşlardır.
Ülkemizi dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına taşıma ve milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefine ancak eğitim ile ulaşabileceğimizin bilinci içerisindeyiz.
Bu çerçevede geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim almaları için okullarımızın fiziki ve teknik standartlarını sürekli geliştirmeye, dersliklerimizi son teknoloji eğitim cihazları ve çağdaş materyallerle donatmaya devam etmekteyiz.
Aynı zamanda okullarımızı, çocuklarımızın sosyal, sportif ve kültürel becerilerini daha da geliştirecek donatılar ile zenginleştirmek, onları tam bir eğitim yuvası haline getirmek için yoğun çaba harcamaktayız.
Elbette eğitimde istediğimiz başarıya ulaşmamızda en büyük sorumluluğu, gelecek nesilleri yetiştirmek gibi kutsal bir görevi özveri ile yerine getirme gayretinde olan saygıdeğer öğretmenlerimiz üstlenmektedir.
Bu nedenle başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimiz ve öğrencilerimiz ile eğitimin tüm bileşenlerinin uyum içerisinde, üzerlerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.
Bu duygularla, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm eğitim camiası için başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

870 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın