Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam549
Toplam Ziyaret781707
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

800 SÜRÜCÜ TRAFİĞİN YENİ KORUYUCULARINA YAKALANDI

800 SÜRÜCÜ TRAFİĞİN YENİ KORUYUCULARINA YAKALANDI

Mersin'de, İçişleri Bakanlığının trafik kazalarının önlenmesine yönelik başlatılan eylem planı kapsamında kural ihlallerine yönelik tutanak tutma yetkisi verilen diğer kolluk kuvvetleri, 3 günde 800 sürücü hakkında işlem yaptı.
Seyir halinde cep telefonuyla görüşme, trafiği tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirme ve emniyet kemeri kullanmama gibi trafik kazalarında ve can kayıplarının artmasında etkili olan ihlallerin tespiti için kentlerde çalışan tüm kolluk kuvvetlerine verilen "Trafik kural ihlali tespit tutanağı" düzenleme yetkisi kapsamında çalışmalar başladı.
İçişleri Bakanlığının eylül, ekim ve kasım aylarını kapsayan 100 günlük eylem planı içerisinde yer alan çalışma kapsamında, öncesinde eğitim alan sivil ve resmi ekipler, trafik polisleri gibi trafikte gördükleri kural hatalarını tutanak altına aldı.
Mersin'de 1 Ekim itibariyle başlayan uygulamada, trafik polisleri dışındaki kolluk kuvvetlerince kural ihlali yaptığı tespit edilen 800 sürücü hakkında işlem yapıldı.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü de görevli trafik polisleri ve farklı şubelerde görev yapan polislerin yer aldığı uygulamalarda, sürücüleri durdurarak hem sohbet etti hem de yeni uygulama hakkında bilgilendirdi. 

242 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın