Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam269
Toplam Ziyaret771780
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ŞÜPHELİ ÇANTA KORKUTTU

ŞÜPHELİ ÇANTA KORKUTTU

Tarsus ilçesinde kaldırımın üzerinde unutulan sırt çantası vatandaşlara korkulu dakikalar yaşattı.
Alınan bilgiye göre; öğle saatlerinde Fevziçakmak Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğinin bulunduğu kompleks önünde kaldırım üzerinde bulunan bir ağacın altına konulan çantayı gören vatandaşlar polisi aradı.
Olay yerine gelerek çevre emniyetini alan polis ekipleri, şüphe arz eden çanta konusunda tedbirli davranarak Tarsus'ta bulunmadığı için Mersin İlçe Emniyet Müdürlüğünden bomba imha uzman ekibini takviye olarak istedi.
Bomba imha uzmanları gelene kadar şüphe uyandıran siyah renkli sırt çantasının yanına kimse yaklaştırılmadı. Bomba imha ekibi olay yerine gelir gelmez uzaktan patlatma düzeneğine karşı sinyal kesici cihazı devreye soktu. Bomba imha uzmanı özel kıyafetini polis arkadaşlarının yardımı ile giyerken, hazırlanan fünyeyi şüpheli çantanın yanına bırakıp yaptığı anons ile kontrollü patlama gerçekleştireceğini anons etti. Daha sonra 3 kez kontrollü patlama diye bağıran imha uzmanı fünyeyi devreye girdirince yüksek bir patlama sesiyle çanta parçalara ayrıldı. Patlatmanın ardından yapılan kontrolde çantanın içinin boş olduğu görüldü. 

257 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın