Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam588
Toplam Ziyaret772527
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Av. ABDURRAHMAN GÜNAY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Av. ABDURRAHMAN GÜNAY ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay, 2019 Mart'ında yapılacak seçimlerde Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı. Günay, aday adaylık açıklamasının sonrasında partisindeki görevinden istifa etti. Günay'dan boşalan CHP İlçe Başkanlığına ise, Yönetim Kurulu içerisinden Duran Orhan getirildi.
2019 Mart'ında yapılacak yerel seçimler yaklaşırken, partiler seçim atmosferine girmeye başladı. Belediye Başkanlığı için partilerden aday adayı olacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkarken, partilerde hareketlenmeler başladı. CHP Genel Merkezinin seçim takvimini açıklamasının ardından, ilçemizde aday adaylığını açıklayan ilk isim CHP Mut İlçe Başkanı Abdurrahman Günay oldu. Günay, adaylık açıklamasının sonrasında partideki görevinden istifa etti.
3 Ekim'de parti binasında yapılan toplantıda aday adaylığını açıklayan Abdurrahman Günay, “Önümüzdeki yerel seçimde partimizin başarılı olacağını gördüm. Aday gösterilirsem kazanacağımıza inandım. Çok yorucu ve külfetli olmasına rağmen, birlikte hareket eder, çok çalışırsak; partimizin en şanslı dönemi olduğunu düşünerek, aday adayı olmaya karar verdim” dedi.
Günay açıklamasının devamında şunları söyledi: “Aday adaylığı süreci 19 Ekim'e kadar devam ediyor. Başka aday adayları çıkarsa, Genel Merkezin adayı belirlemesini bekleyeceğiz. Benim düşüncem, başka aday adayı olmayı düşünenler varsa, konuşarak, kiminle bu seçimin kazanılabileceğine karar verip Genel Merkeze tek aday adayı başvurusu ile gitmektir. Bir karar verilemezse çok başvuru ile gidilmesinden yanayım. Başvuru süresi 19 Ekim'de bitecek. Birlik ve bütünlük içinde hareket eder, çok çalışırsak kazanacağımızdan eminim.”
Partililer arasında Abdurrahman Günay'ın adaylığına kesin gözüyle bakılırken, gözler başka aday adayı çıkıp çıkmayacağına çevrildi.
Abdurrahman Günay'ın aday adaylığı için partideki görevinden istifa etmesiyle boşalan CHP İlçe Başkanlığına ise, yönetim kurulu üyesi Duran Orhan getirildi.

289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın