Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam3
Toplam Ziyaret771514
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

EMNİYET DENETİMLERİ ARTIRILDI

EMNİYET DENETİMLERİ ARTIRILDI

Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından halkın refah ve huzurunun korunması amacıyla yürütülen asayiş ve trafik denetimleri hız kesmeden devam ediyor.
İlçemizin giriş ve çıkışlarında günün belirli saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, araçlar kontrol edilirken, şahısların da GBT sorgulaması yapıldı. Yapılan denetimlerde evrak kontrolünün yanı sıra gerekli mercilerden alınan izne tabi yapılan kontrollerde, çeşitli suçlardan hakkında arama kararı bulunan 3 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Ekipler kontroller sırasında sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda ikaz ediyor. Özellikle emniyet kemeri, hız sınırı, ışık ihlali konularında dikkatli davranmaları istenen sürücülere, kendi can ve mal güvenliklerinin yanı sıra karşı taraftaki sürücülerin can ve mal güvenliği konusunda uyarılarda bulunup trafikte daha dikkatli olmaları isteniyor.
İlçemizde faaliyet gösteren içkili mekânlara yapılan denetimlerde GBT sorgulaması, kapalı alanda sigara kullanımı, çalışan personelin sosyal güvence kontrolleri yapıldı. Yapılan kontrollerde eksikleri bulunan işletmelere yaklaşık 80 bin TL para cezası uygulanarak gerekli uyarılar yapıldı. Asayiş uygulamalarının devamında ilçemizde faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız silah yakalandı. Konu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan işyeri sahibi adliyeye sevk edildi.
Son bir hafta içerisinde yapılan trafik denetimlerinde 50 bin TL, son bir ay içerisinde yapılan denetimlerde 120 bin TL tutarında cezai işlem uygulandığını belirten Mut İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Ali Serban; “Yapılan denetimler halkın huzuru ve vatandaşın can güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır” dedi. Özellikle ilçenin huzuru için Şehir içi ve şehirlerarası güzergâhların, topluma açık umumi işletmelerin denetimlerine devam edileceğini dile getiren Başkomiser Serban; “İlçe genelinde ve sorumluluk alanımız içerisinde bulunan alanlarda halkın refah ve huzurunu kaçıracak hiçbir olumsuzluğa müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

856 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın