Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam611
Toplam Ziyaret772550
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAŞKAN YILMAZ'DAN MİY BELEDİYE SPOR'A ZİYARET

BAŞKAN YILMAZ'DAN MİY BELEDİYE SPOR'A ZİYARET

Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Mut İdmanyurdu Belediye Spor futbolcularını ziyaret ederek, futbolcuların antrenmanını izledi.
Futbolcularla da görüşen Yılmaz, kulübün sıkıntılar içinde olduğunu bildiğini ifade ederek, "Bu sahada biz 12-13 kişiyle maçlar izliyorduk. Şimdi ise 2 bin 3 bin seyirci toplamayı başardık. Onların moralini ve onların göz zevkini yüksek tutalım. Seçim dolayısıyla köylere geziler ve programlardan dolayı futbola ilgimiz veya futbola zaman ayırmamız çok imkânsızlaştı. Bu demek değildir ki, Mut İdman Yurdu Belediye Spor'a sahip çıkmama veya Mut İdman Yurdu Belediye Spor'un yanında olmama anlamına gelmiyor. Sık görüşmemek veya sık buluşmamak yanınızda olmamak anlamına gelmiyor. Onun için biz seçime kadar kendi işimizi yapacağız. Sizler de hocanızla beraber kendi işinizi yapacaksınız. Ama bütün maçlarınızda her zaman olduğu gibi özellikle kendi sahamızdaki maçlarda yanınızdayız" diye konuştu.
Yılmaz, bundan sonraki maçlarda kaybedilen puanların toplanması konusunda futbolcuları uyararak, "Bu yılda bölgesel ligde canlı ve diri olmayı bilelim. Mut halkı geçen seneki Mut İdman Yurdu Belediye Spor'u özlüyor. Halkımız geçen seneki takımı bulamadığı içinde zaman zaman çarşıda söylemler değişiyor" dedi.
Mut İdman Yurdu Antrenörü Okan Kopan ise, son 6 aydır yaşanılan sıkıntılardan kariyer olarak etkilendiklerini belirterek, "Yaşadığımız 6 aydır sıkıntılar bununla birlikte aldığımız kötü sonuçlar bizi kariyer olarak etkiliyor. Muhtemelen şehrimizi ve ilçemizi etkiliyor. Başkan olarak geçen sene neler yaptığınızı biliyorum. Sizin buraya gelmeniz bizde bir güven yaratıyor. Bu takım bütün takımları yenebilecek ve altından kalkabilecek bir takım. İnşallah bu devamlılığı yaratırız. Sizde bizim yanımızda daha fazla olursunuz bu zorlukları beraber aşarız. " şeklinde konuştu.

169 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın