Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam211
Toplam Ziyaret783232
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı.
Çelenk sunma törenine Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkan Vekili Halil Şahin, Mut İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Mut Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ndeki devam eden kutlama programında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğretmenler gününe özel video gösterimi yapıldı.
Mut Kaymakamı Akyüz yaptığı konuşmada; “Kültürümüzde ve inancımızda öğretmenlik, “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum” ifadesiyle en güzel şekilde belirtildiği gibi bedeli hiçbir maddi karşılıkla ödenemeyecek kadar önem atfedilen bir meslek olarak görülmektedir. Başöğretmen Atatürk'ün “Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır diyerek güven duyduğu öğretmenlerimiz, bu övgüye layık olmak için büyük bir emek vermektedir'' dedi.
Öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleği olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Gergin yapmış olduğu konuşmasında; Öğretmenin öğrencilerine ve bütün topluma aydınlanmada liderlik yapma misyonuna sahip olduğunu, bu nedenle sürekli kendini geliştirerek, yenilikleri ise yakından takip edip, mesleğinin onurunu ve şerefini koruması gerektiğini söyledi. Gergin, "Bugün, tüm öğretmenlerimizin hizmetlerine karşılık, saygı ve sevgi ile anıldığı, öğretmen ve öğretmenlik mesleği ile ilgili farkındalığın oluştuğu güzel bir gündür" dedi.
Öğretmenevi Müdürlüğü'nde düzenlenen yemek programının ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı sona erdi.

201 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın