Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam567
Toplam Ziyaret779195
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN MİY BELEDİYESPOR KAZANDI

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN MİY BELEDİYESPOR KAZANDI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor bugün Adana Vefa 01 Spor ile Mut Şehir Stadında yaptığı karşılaşmayı 1-0 kazandı.
Kriz ve maddi zorluklarla boğuşmasına ve hafta içi antremana çıkmamasına rağmen ilçemiz takımı Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) kendi sahasında ağırladığı Adana Vefa 01 Sporu ilk yarının 5. dakikasında Özcan'ın kaydettiği golle geçti. İkinci yarıda gol sesi çıkmaması üzerine takımımız maçı 1-0 kazandı.
Mut İdman Yurdu Belediye Spor Teknik Direktörü Okan Kopan 1-0 kazandıkları maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kopan yaptığı açıklamada: “Bir haftadır antrenmanlara çıkmayan oyuncularım bugün haklı davalarını galibiyet ile değerlendirmeyi bildiler. Mücadelemiz üst düzeydi, yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik çok daha farklı bir sonuç elde edebilirdik. Yaşadığımız ekonomik sıkıntılar hat safhada, buna rağmen oyuncularım gereken mücadelelerini gösteriyorlar.

Ancak bazı insanlar bu olaya taraf olmayı seçiyorlar. Bu çok cahilce bir yaklaşım. Aslında bu çocukların Mut ilçemizi temsil ettikleri ve aynı zamanda ailelerinin bizlere, yani Mut halkına birer emanetleri oldukları, gurbetlere hepsinin ailelerini bırakarak ekmek kazanmaya geldikleri nasıl göz ardı ediliyor aklım mantığım almıyor. Her zaman bahsettiğim gibi futbolda siyasetin ya da takım üzerinden siyaset yapanların yeri yok. Bu takım bütün bir ilçenin takımı ve hangi partili olduğunuz değil, ilçeyi sevdiğinizle alakalı bir olgu. Tüm Mut insanlarını gücü yettiğince takıma destek olmaya ve ailelerinin bize emanet ettiği futbolcularımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Diğer yandan Mut İdman Yurdu tribün liderine stat görevlisi tarafından saldırıldığı bildirildi. Mut İdman Yurdu Mutlu Şeytanlar taraftar gurubu olay üzerine bir açıklama yayımladı. Mutlu Şeytanlar yaptığı açıklamada “Takım için her şeyi yapan taraftar canını vermeye hazır insanlar. Hakemi, yönetimi geçti şimdi stat görevlileriyle uğraşıyor. 2 hafta önce taraftara şişe salan stat görevlisi bu hafta tribün liderlerine saldırıyor. Taraftar suskun bir şeyler yapılmasını bekliyor. Bu olay karşısında isim vermeden bu şahsı kınıyoruz. Bir şeyler yapılmasını da bekliyoruz.” denildi.
14 takımın yarıştığı ve grup liderliğini 26 puanla 68 Aksaray Belediye Sporun sürdürdüğü Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta Mut İdman Yurdu Belediye Spor 18 puanla 5'ci sıraya yerleşti. Yaptığı 11 karşılaşmada 5 mağlubiyet ve 6 galibiyeti bulunan takımımız bu hafta sonu 3 puanla alt sıralarda bulunan Kadirli Demirspor ile Mut İlçe Stadı'nda karşılaşacak.
İlçemiz takımı M.İ.Y Belediye spor'a başarılar diliyoruz.

135 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın