Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam452
Toplam Ziyaret779080
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KOCAMAZ'DAN İLÇEMİZE ZİYARET

KOCAMAZ'DAN İLÇEMİZE ZİYARET

İyi Parti tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı açıklanan Burhanettin Kocamaz başlattığı ilçe turları kapsamında ilçemize geldi. İYİ Partililer Kocamaz'ı sanayi sitesi girişinde coşkulu bir kalabalık ile karşıladılar.
Karşılamanın ardından konvoy eşliğinde İYİ Parti İlçe Teşkilatı'na geçen Kocamaz parti binası önünde toplanan partililere ve vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı. Kocamaz'dan sonra İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekci ve İl Başkanı Servet Koca da birer konuşma yaptılar.
Kocamaz yaptığı konuşmada, “Bismillah diyerek 31 Mart 2019 için çıktığımız yeni hizmet yolumuzda Mut ilçemizde bizleri coşkuyla karşılayan hemşerilerimize, İyi Parti İl ve Mut İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Yürüdüğümüz bu yolda ve çıktığımız hizmet yarışında Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyor, tüm hemşerilerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Çeyrek asırlık hizmet aşkıyla sizlerle birlikte Mersin daha da İYİ olacak… İnşallah daha öncede dediğimiz gibi nokta değil virgül koyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

492 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın