Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam60
Toplam Ziyaret771571
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUHAMMET KAYHAN İYİ PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MUHAMMET KAYHAN İYİ PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Muhammet Kayhan, İyi Parti'den Mut Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Teşkilatıyla birlikte çok iyi düşünerek adımlar attıklarını belirten Kayhan, “Biz denk gele sırf aday adayı olsun diye adaylık açıklaması yapmıyoruz. Biz burada Muhammet Kayhan'ın Belediye Başkanı olmasını değil, İyi Partili Belediye Başkanlığı istiyoruz. Mut Belediyesini de almak o kadar zor olmayacak” dedi.
İyi Parti'de Kurucu İlçe Başkanlığı yapmış olan ve genel seçimlerin ardından partinin yeniden yapılanma sürecinde istifasını sunan Muhammet Kayhan, İyi Parti'den Mut Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Parti binasında yapılan aday adaylık açıklamasına, İyi Parti Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.
Programa katılan vatandaşlara hitaben bir açılış konuşmasını yapan İyi Parti Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi; ilçedeki diğer partilerde panik havası ve karmaşıklığın hâkim olduğunu iddia ederek, bugüne kadar akıllı bir siyaset izlediklerini söyledi. Diğer partilerin hepsinin aday adaylarını açıkladıklarını, şimdi ise işin içinden çıkamadıklarını savunan Çerekçi, “Anketlerde şu anda Mut'ta herkesin ikinci partisiyiz; CHP'lilerinde, AKP'lilerinde, MHP'lilerinde.
Büyük bir ivme kazanarak her geçen gün gidiyoruz. Bugüne kadar akıllı bir siyaset izlediğimizi düşünüyorum. Bekledik, bugün de bir hamle yapıyoruz.
Biz Mut'ta bir kişiyi belediye başkanı yapmak istemiyoruz, biz İyi Parti'li Belediye istiyoruz” dedi.

KENDİ ADAYIMIZI ÇIKARACAĞIZ

CHP kanadının İyi Parti'nin aday çıkarmayacağı ve kendilerine katıksız destek vereceği şeklinde düşündüğünü ifade eden Çerekçi, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirterek şunları söyledi: “CHP çatısı altında toplanıp, bunların adayıyla seçime girmemiz söz konusu değil. Bu CHP'yle ittifak yapmayız anlamına gelmesin. Bir ittifak yapacaksak, bu İyi Parti çatısı altında olacak. Mut'ta da yolumuza öyle yürüyeceğiz. Bizim dışımızda her yer karmakarışık. Adaylarını açıklayamama sebepleri, meydana gelecek karmaşıklığı kopmaları en aza indirmek.
Ama büyük kopmalar olacak onlarda. Hepsi bizim çatımız altında mücadele edecek. Allah'ın izniyle belediyeyi alacağız, bundan benim hiçbir şüphem yok.”

İYİ PARTİ'Lİ BELEDİYE İSTİYORUZ

Mut Belediye Başkanlığı için İyi Parti'den aday adaylığını açıklayan Muhammet Kayhan; teşkilatı, ilçe başkanı ve yönetimiyle birlikte çok düşünerek adımlar attıklarını söyledi.
Kayhan, “Biz denk gele sırf aday adayı olsun, diye adaylık açıklaması yapmıyoruz.


Meral Hanım 20 Ekim'de Anamur'a geldiğinde, eğer biz 'Evet' demiş olsaydık, Meral Hanım orada Mehmet Türe'yle birlikte benim de adaylığımı açıklayacaktı.
Ama biz Mut'u izlemek istedik. Biz burada Muhammet Kayhan'ın belediye başkanı olmasını değil, İyi Parti'li belediye başkanlığı istiyoruz” dedi.

MUT HALKINI KUCAKLAMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Değerler üzerinden siyaset yaptıklarını ifade eden Kayhan, “Ülkesini, milletini, vatanını, bayrağını seven herkesle yol yürümek üzere yola çıktık” şeklinde konuştu.
Bünyelerinde daha önce değişik siyasi partilere oy vermiş ve görev almış birçok arkadaşlarının bulunduğunu belirten Kayhan, şunları söyledi: “Biz kimseyi ötelemeden ötekileştirmeden, kimseyi dışlamadan burada bir kardeş gibi kucaklaşarak siyaset yapıyoruz. İnşallah İyi Parti belediyesi alındığında, bu kucaklaşmayı daha da büyüterek, daha da genişleterek devam edeceğiz. Biz şahıslara, fertlere veya parti tabelalarına değil, bütün Mut halkını kucaklamak için yola çıkıyoruz.
Bu manada bizim İyi Parti olarak, İyilik Hareketi olarak başlattığımız yürüyüşte kriterlerimiz var. Biz kimseyi daha önce oy verdiği siyasi partisiyle eleştirmiyoruz. Biz herkesi kucaklayarak, herkesle kardeşçe şu güzel ilçemizde kavgaya meydan vermeden, karışıklığa meydan vermeden, kardeşçe bize yakışır bir şekilde yaşamak istiyoruz.”

BELEDİYEYİ ALMAK ZOR OLMAYACAK

İlçe Başkanıyla beraber yaptıkları çalışmalarda birçok proje ürettiklerini, adaylık kesinleştiğinde bunları Mut halkıyla paylaşacaklarını sözlerine ekleyen Kayhan, “İnşallah sizlerin desteğiyle çıktığımız bu yolda zafere ulaşırız.
O kadar zorlu yollardan geliyoruz ki; burada bu kalabalığı görmek, geçtiğimiz seçimlerde aldığımız oy oranlarını görmek bizim aslında zor olarak bilinen, başarılması imkânsız olarak addedilen şeyleri nasıl başardığımızı çok rahat gösteriyor.
Mut Belediyesini de almak o kadar zor olmayacak. Biz herkesi kucaklıyoruz. Hiç kimseyle düşman değiliz.
Herkese dostluk elimizi uzatıyoruz. İnşallah bu elin samimiyetine inanan vatandaşlarımız elimizden tutacaktır. Buna inancım sonsuz” diyerek sözlerini noktaladı.

330 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın