Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam417
Toplam Ziyaret771928
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KOCAMAZ: BİZ MİLLETE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

KOCAMAZ: BİZ MİLLETE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, muhtarlar ile bir araya gelmeye ediyor. Mut ziyaretleri sırasında Mut'lu muhtarla ile buluşan Başkan Kocamaz, “Biz hiçbir art niyet olmadan sadece bu millete hizmet edebilmek için yola çıktık” dedi.
Mut Öğretmenevinde gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti Gülnar İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahin, İYİ Parti Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, İYİ Parti Mezitli İlçe Başkanı Emine Hilal Keyvan, meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

“Kazanamayacağım hiçbir seçime girmedim”

İlçemizde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelerek onlarla hem sohbet edip sıkıntılarını dinleyen, hem de görevde oldukları süre boyunca Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirmiş olduğu hizmetlerden söz eden Başkan Kocamaz, “Biz doğru bildiğimiz yolda bunda sonra da aynı minvalde yürümeye devam edeceğiz. Çok şükür bizim kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. 1994'te o günün şartlarında, teknoloji de bu kadar gelişmemişti, biz de belediyeciliğin ne olduğunu bu kadar bilmiyorduk. Ama 1995 yılından sonra ben hep bilimsel çalıştım. Açık söyleyeyim kazanamayacağım hiçbir seçime de girmedim. Önceden yaptırdığım araştırmalar neticesinde vebal benim sırtımda kalıyorsa, yani vatandaş bu işi bizim üzerimize koyuyorsa ve kazanabileceksek seçime girdik” dedi.

“Biz bir yola çıktık, niyetimiz halis”

Millete hizmet edebilmek için yola çıktıklarını ve muhtarlardan da destek beklediklerini dile getiren Başkan Kocamaz, “Biz bir yola çıktık. Niyetimiz halis. İyi niyetle çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah akıbetimizi de hayır edecektir diye düşünüyoruz. Bugüne kadar Cenab-ı Allah bize yardımını hiç esirgemedi. Çünkü dediğim gibi biz hiçbir art niyet olmadan sadece bu millete hizmet edebilmek için yola çıktık. Ben bu konuda hepinizin desteğini bekliyorum. Zaten bize en çok desteği muhtarlar verdi. İnşallah bizi yarı yolda bırakmazsınız. Hedefi sonuna kadar birlikte taşırız ve hizmetlere de kaldığımız yerden hep birlikte devam ederiz” şeklinde konuştu.

“Önümüzdeki süreçte de hizmetleri vatandaşımıza kazandıracağız”

Ülkede son dönemlerde yaşanan sıkıntılardan ve karışıklıklardan söz eden Başkan Kocamaz, “Ülkemiz son yıllarda büyük bir kamaşa yaşıyor. Bu kadar hengamenin arasında biz Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetleri vatandaşımızın ayağına götürdük. İnşallah önümüzdeki süreçte çok daha fazla hizmetleri vatandaşımıza kazandıracağız. Hayatlarını kolaylaştıracağız” ifadelerini kullandı.

457 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın