Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam667
Toplam Ziyaret779295
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY BAŞKANINDAN BİRLİK ÇAĞRISI

MİY BAŞKANINDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Mut İdman Yurdu Belediye Spor Kulübü (MİY) Başkanlığına seçilen Mustafa Keskin, yaptığı basın açıklamasıyla Mut halkına birlik beraberlik çağrısı yaptı. MİY'in yeni başkanı Keskin, yaptığı açıklamada, Takımın devamlılığı için maddi kaynakların ivedilikle harekete geçirileceğini kaydetti. Yeniden kenetlenme sağlanarak takımın profesyonel lige taşınacağına olan inancını dile getiren Keskin; yönetim, teknik heyet ve taraftarın bir bütün olmadıkça başarının gelmeyeceğinin aşikâr olduğunu belirterek, Mut halkından destek istedi.
MİY'in çiçeği burnunda yeni başkanı Mustafa Keskin'in basın açıklaması şu şekilde; “Saygıdeğer Mut Halkı ve Değerli Basınımızın güzide temsilcileri;
+İlçemizin güzide takımlarından ve son 2 yıldır TFF Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Mut İdman Yurdu Belediye Spor Kulübümüzün geçtiğimiz günlerde yapılan kongresinde, Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Öncelikle beni bu göreve layık gören yönetici arkadaşlarıma ve kulübümüz üyelerine teşekkürü borç bilirim.
Evet, zor ama bir o kadar da değerli bir görevi üstlendiğimin farkındayım. Zira varlıklarını, belediyelerin yasa gereği verebildiği sınırlı katkılarla ve halkın teveccühü ile sürdürebilen amatör spor kulüplerinden birisidir Mut İdman Yurdu.
Ülkemizin içinde bulunduğu zor ekonomik süreçte amatör kulüplerin varlıklarını devam ettirmenin ne kadar zorlaştığının bilincindeyim. Geçmişten bugüne bu takımı bir yere getirmeye çalışan tüm başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerime teşekkürü bir borç bilirim. Ancak Mut İdman Yurdu Spor Kulübünü tarihinde hiç olmadığı üst lige taşıyan ve birçok takıma nasip olmayacak tesisi takımımıza kazandıran Mut Belediye Başkanımız Sayın Nebi Yılmaz ve eski kulüp Başkanımız Sayın Yusuf Uzun'un nezdinde tüm emeği geçenlere ayrıca teşekkür etmek kanısındayım.
Takımımız Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta liderin sadece 6 puan gerisindedir. 3 puanlı sistemin geçerli olduğu ligimizde bu gösterge bizim geleceğe umutla bakmamızı sağlamıştır.
Yine gerek geçen yıl, gerekse bu yıl takımımızı yöneten ve bir teknik direktörden öteye, futbola ilgisi olsun olmasın tüm halkımızla özdeşleşen, zor süreçlerimizde teknik direktörlüğünün yanı sıra hepimiz için yeri geldiğinde bir idareci, yeri geldiğinde bir ağabey olmayı başarabilen hırslı, azimli, kolay pes etmeyen Okan Kopan hocamızla çalışmaktayız ve kendisine bu özverisinden dolayı teşekkür ediyorum.
Son derece karakterli bir oyuncu ve teknik heyet kadromuz var. Takımımızda kardeşlik ve özveri ön planda. Aldığımız bu bayrak devrinde bunun devamının tarafımızdan temini en büyük dileğimiz.
Yönetim Kurulumuz en kısa sürede oluşturulacak ve takdirlerinize sunulacaktır. Yönetim Kurulumuz oluşturulduktan sonra, takımımızın devamlılığı için maddi kaynaklar ivedilikle harekete geçirilecektir. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik heyetimizle yapılacak toplantılarda kardeşlik duygularımız perçinlenecek, yeniden kenetlenme sağlanacak ve inancımız tamdır ki takımımız profesyonel lige taşınacaktır.
Yine yönetim, teknik heyet ve taraftarın bir bütün olarak bir olmadıkça başarının gelmeyeceği aşikârdır. Bu sebeplerle iyi günde kötü günde desteklerini esirgemeyen, pozitif eleştirileriyle takıma ve bize yön veren Mutlu Şeytanlar taraftar grubuna da şükranlarımı sunuyorum. Ekonomik olarak rahatlanan günlerde taraftar grubunun göz ardı edilemeyecek bir gerçek olduğunun pek tabi farkındayım.
Değerli Mut Halkı;
Birlikten kuvvet doğar, atasözünün en iyi anlaşılabileceği günlerdeyiz. Takımımız Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta liderin sadece 6 puan gerisindedir. Çok kaliteli oyunculardan kurulu, ligi iyi bilen bir kadro yapımız var. Bu takım Mut Halkının takımı. Hiçbir siyasi görüşün temsilcisi asla değildir. Mut denilince akla yörükler gelmektedir, zeytinyağı gelmektedir, erik gelmektedir. Mut denilince akla bayrak gelmektedir, vatan sevdası gelmektedir, birlik beraberlik gelmektedir, Kuvay-ı Milliye gelmektedir, Atatürk gelmektedir, Türkiye gelmektedir. Böyle güzide bir ilçenin takımıdır Mut İdman Yurdu.
Bu sebepledir ki hiçbir çekince olmaksızın bu takıma sahip çıkmak, bu takımı üst liglere taşımak, ilçemizin adını daha iyi duyurmak, varlığımızdan Türkiye'nin haberdar olmasını sağlamak son derece önemlidir. Unutmayalım ki Mut İdman Yurdu kazanırsa kayısı kazanacak, zeytinyağı kazanacak, Mut Kazanacak, Türkiye kazanacaktır.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle, 'Haydi Mut birleşelim, sahip çıkalım ve lig sonunda hep birlikte şampiyonluğumuzu kutlayalım' diyorum ve sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.”

563 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın