Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam221
Toplam Ziyaret778390
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KIZ ÖĞRENCİLERE MESLEKİ YÖNDE ROL MODEL EĞİTİMİ

KIZ ÖĞRENCİLERE MESLEKİ YÖNDE ROL MODEL EĞİTİMİ

Mut Şehit Emin Çelik Anadolu Lisesi Müdürlüğü yatılı kız öğrenci pansiyonunda başlatılan proje ile kız öğrencilerin geleceklerini belirlemeleri, hedefleri doğrultusunda çalışmalar yapıldı.
Mut Şehit Emin Çelik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Habacı proje ile ilgili yaptığı açıklamada İlçemizde hizmet veren, üniversite ya da meslek lisesi mezunu kadınlarımızın, öğrencilerimize bilgi vermeleri için davet edilip söyleşi yapıldığını, böylece öğrencilerimizin ilgi duydukları mesleklerle ilgili bilgi sahibi olduklarını belirtti.
Konu ile ilgili İlk söyleşi Mut ilçesinde doğup büyümüş hukuk fakültesini okuduktan sonra yine memleketine hizmet etmek için gelip hukuk bürosunu açmış bir kadın avukatımızla yaptık diyen Habacı; “Öğrencilerimiz merak ettikleri her şeyi sordular. Rol model biriyle sohbet etmeleri hedef belirleme açısından çok etkili oldu. Öğrencilerimize yol gösterip ışık tutan avukatımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca projeyi hayata geçiren belletmen öğretmenlerimiz; Zeliha Korkmaz, Aydan Sümer ve Pansiyon müdür yardımcımız Hilal Tuncer'i de emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. İlçemizde görev yapan, ülkemizin ve geleceğimizin mimarları kız öğrencilerimizin yarınlarına ışık olmak isteyen bütün iş kadınlarımızın desteğini bekliyoruz.” dedi.

590 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın