Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam397
Toplam Ziyaret782881
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AKSARAY BELEDİYE SPOR-2 MUT İDMAN YURDU BELEDİYE SPOR-3

AKSARAY BELEDİYE SPOR-2 MUT İDMAN YURDU BELEDİYE SPOR-3

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) lider Aksaray Belediye Sporu deplasmanda 3-2 yenmeyi başardı. Bu bol gollü karşılaşma sonucunda mağlup olan Aksaray Belediye Spor liderliği Silifke Belediye Spora kaptırdı.
Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) deplasmanda karşılaştığı rakibi Aksaray Belediye Sporu 8'inci dakikada Hamed Azimi'nin, 72'nci dakikada Özcan Polat'ın (penaltıdan) ve 77'nci dakikada Erdi Balcı'nın kaydettiği gollerle 3-2 kazandı.
Mut İdman Yurdu Belediye Spor Teknik Direktörü Okan Kopan 3-2 kazanılan bu anlamlı maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Kopan yaptığı değerlendirmede: “Aldığımız galibiyet evet çok anlamlı. Onurlu yürüyüşümüz devam ediyor. Oyuncularım, ekibim, personelim hepsi mağdur. Bunları anlatmaktan dilimde tüy bitti. Futbol konuşamaz oldum. Siyasiler üzerimizden prim yapmaya çalışıyor !!! Yaptırmam arkadaş !!!
Futbol konuşacak olursak: 4 as oyuncumdan eksik çıktık. Transfer yapamıyorum. Kamp yapamadık. Oyuncularımın fiziksel yıpranması çok fazla oluyor. İki üç tane oyun sistemimiz var, bunları disiplinlice uygulayan oyuncularımı tebrik ediyorum. İl takımları bu yarışta bir sıfır önde başlıyor, her türlü lobileri var. Ancak hoca seçimleri ciddi anlamda yanlış oluyor. Futbol oynayarak maç kazanmayı ikinci plana atıyorlar. Bugün de öyle oldu! Bana ve oyuncularıma saldırdılar. Aksaray kulübesini, hocasını esefle kınıyorum… Teşekkür ederim.” dedi.
36 puanla yeni lider Silifke Belediye Spor olurken Aksaray Belediye Spor 34 puanla ikinci duruma düştü. Yaptığı 16 karşılaşmada hiç berabere kalmayan ve 6 mağlubiyeti, 10 galibiyeti olan ve 30 puanla 5'ci sırada bulunan takımımız Mut İdman Yurdu ise haftaya 31 puanla ligin 3'cüsü konumunda olan İçelspor'la Mut Şehir Stadında karşılaşacak.
İlerleyen günlerde gerçekleşecek olan maçlarda takımımıza başarılar diliyoruz.

504 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın