Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret772438
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VAHAP SEÇER SEÇMENLERLE BULUŞTU

VAHAP SEÇER SEÇMENLERLE BULUŞTU

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mut ilçesinde yüzlerce araçlık konvoyla karşılandı. Parti binası önünde Mutlulara hitap eden Vahap Seçer, “Mut'u kalkındıracak, Mersin'i kalkındıracak adaylara oy verin. Bir kez de bize şans verin, bizi de deneyin” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, ilçe gezilerini Mut gezisi ile sürdürdü. Seçer'in Mut gezisi adeta gövde gösterisine dönüştü.
Vahap Seçer, partisinin Mut Belediye Başkanı Mehmet Saydam, partililer ve vatandaşlar tarafından ilçenin girişindeki Palantepe mevkiinde karşılandı. Karşılamaya katılan yüzlerce araç Palantepe'den ilçe merkezine kadar, çift şerit üzerinde uzun bir konvoy oluştururken Vahap Seçer de otobüsten Mutluluları selamladı.
'Başkan Vahap' sloganları arasında ilçe merkezine gelen Vahap Seçer, burada CHP Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam için düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.
Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam, başkan seçilmesi durumunda su fiyatlarında indirime gideceğini, 5 bin kişilik stat yaptıracağını, OSB kurulması ve ilçeye doğalgaz getirilmesi için girişimde bulunacağını söyledi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de konuşmasına “Uzun zamandır Mut'u böyle coşkulu görmemiştim. Herhalde martın sonu bahar. Buna ben inanıyorum. Anamur'dan Tarsus'a tüm Mersin inanıyor” diyerek başladı.
Mersinlilerin değişim istediğini ifade eden Vahap Seçer, “İnsanlar çocuklarına iş istiyor, aş istiyor. Yeşil alan istiyor, park istiyor. Kreş istiyor. İnsanlar hırsızları istemiyor. Halk için çalışacak başkanlar istiyor. Bunlar için kaynak var mı diyorlar. Kasayı koruyalım. Hırsızı var, arsızı var. Halkın parasını halk için harcayalım, nasıl hizmet üretiliyor, nasıl kaynak yaratılıyor göreceksiniz” dedi.
Alışılmışın dışında bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Vahap Seçer, “Farklı bir Mersin olacak. Farklı bir belediye başkanı göreceksiniz. Yan gelip yatan değil, yandaşını, kendisini o koltuğa getirenleri kayıran değil, koltuk sevdalısı değil; halk için çalışan bir belediye başkanı göreceksiniz” ifadelerini kullandı.
Mut ile benzer coğrafi şartlara sahip olan, tarımsal açıdan Mut'un gerisinde olan Karaman'ın, yöredeki gelişmiş illerden biri olduğuna dikkat çeken Vahap Seçer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Başka yerlerde insanlar Mersinlilerden, Mutlulardan daha mı çalışkan? Bugüne kadar CHP'ye oy vermemiş, bizim partimize iktidar şansı tanımamış vatandaşlarımıza sesleniyorum. Karaman kalkınmış, Mut kalkınmamış. O zaman Mut'u kalkındıracak, Mersin'i kalkındıracak adaylara oy verin. Bizler de bu memleketin evladıyız. Bir kez de bize şans verin, bizi de deneyin.”
Vahap Seçer, konuşmasının ardından Mut Belediye Başkan adayı Mehmet Saydam, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale ve eski Mut Belediye Başkanı Selahattin Arslan ile birlikte platforma çıkarak Mutluları selamladı.
Vahap Seçer, Mut gezisi kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu, Mut Ticaret ve Sanayi Odası, Mut Ziraat Odası ve Mut Muhtarlar Derneği yöneticileriyle bir araya geldi.

846 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın