Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam348
Toplam Ziyaret782832
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CEVİZ DOLANDIRICILARI YAKALANDI

CEVİZ DOLANDIRICILARI YAKALANDI

Mersin'de başkasının cevizini gösterip, satmaya çalışarak 2 vatandaşı dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi, gözaltına alındı. Mağdur kişilerden 100 bin lira aldıkları belirlenen şahıslar, adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, kantin işletmeciliği yapan B.G. ile yine kendisi gibi kantin işleten Z.Y., ortak ceviz ticareti yapmaya karar verdi. Bu arada mağdur 2 kişi, Serbest Bölgede depoda kendilerine ait ceviz olduğunu söyleyen M.B. ile tanıştı. Telefonla O.A. ile irtibata geçen M.B., müştekilerle 23 ton karşılığında 300 bin liraya anlaştıklarını söyledi. Ardından mağdur Z.Y.'yi bir depoya götüren şahıslar, cevizleri göstererek, önden 100 bin lira para yatırılmasını istedi. Bunun üzerine şüphelilere ait banka hesabına 100 bin lira yatıran müştekiler, daha sonra şüphelilere hiçbir şekilde ulaşamayınca dolandırıldığını anlayarak, polise şikâyetçi oldu.
Şikâyet üzerine çalışma başlatan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları teknik takip sonucunda O.A. ve H.İ.B.'yi gözaltına aldı. Yapılan araştırmada şüphelilerin müşteki Z.Y. isimli kadına gösterdikleri cevizin başka bir firmaya ait olduğu, kendi cevizleri gibi göstererek müştekiyi kandırdıkları tespit edildi.
Emniyetteki ifadeleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

848 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın