Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam362
Toplam Ziyaret782846
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY BELEDİYE SPOR - 0 KİREMİTHANE SPOR – 0

MİY BELEDİYE SPOR - 0 KİREMİTHANE SPOR – 0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Sporun (MİY) Kiremithanespor ile yaptığı karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.
Takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) Mut Şehir Stadı'nda tribün cezası aldığı için tribün seyircisinden yoksun olarak karşılaştığı rakibi Kiremithanespor maçından golsüz beraberlikle ayrıldı.
Mut İdman Yurdu Belediye Spor Teknik Direktörü Okan Kopan maç sonunda yaptığı değerlendirmede: “Kiremithanespor maçı ligin en önemli maçıydı bizim için. Zor fikstürü geçip daha kolay fikstür ile sıralama değiştireceğimizi planlamıştık. Oğuzhan, Özkan, Emrecan, Erdi, Şevki gibi direkt kadromuzda yer alan oyuncularımızın olmayışı planlarımızı alt üst ediyor. Buna rağmen oyuncularım ciddi mücadele örneği gösteriyorlar. Devre arası malum sıkıntılardan ötürü kamp yapamadık, bunun ekibim üzerindeki fiziksel yetersizliği ile birlikte bu kadar sakatlık vermemize neden oluyor. Tabi ki, futbolun bütünlüğü doğal olarak skorlara etki ediyor. Hakemleri konuşmak bir sonuç getirmiyor ancak bilgilendirmek gerekirse bize karşı art niyetli olduklarını düşünüyorum…” dedi. Kopan sözlerini “Mücadelemiz devam edecek…” diyerek tamamladı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'nci Grupta 68 Aksaray Belediyespor 43 puan ve averajla tekrar liderliğe kaparken Medcem Silifke Belediyespor yine 43 puanla ikinciliği paylaştı. İçelspor 38 puanla üçüncü, Kiremithanespor 37 puanla dördüncülüğü paylaşırken takımımız 35 puanla 5'ci sıradaki yerini korudu.
Mut İdman Yurdu haftaya 28 puanla 7'ci sırada bulunan İskenderun Belediye GSK ile deplasmanda karşılaşacak.

391 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın