Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam436
Toplam Ziyaret782920
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İSKENDERUN BELEDİYE GSK – 0 MUT İDMAN YURDU BELEDİYE SPOR - 2

İSKENDERUN BELEDİYE GSK – 0 MUT İDMAN YURDU BELEDİYE SPOR - 2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) bugün İskenderun Belediye GSK ile yaptığı karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.
Takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) deplasmanda karşılaştığı rakibi İskenderun Belediye GSK'yi 2:0 skorla devirmeyi başardı.
Mut İdman Yurdu Belediye Spor Teknik Direktörü Okan Kopan 2:0 galip ayrıldığımız deplasman maçının ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Okan Kopan yaptığı değerlendirmede: “Bugün oynadığımız maçın problemli geçeceğini biliyorduk. Oyuna iyi başladığımız söylenemez. Maçın 20'ci dakikasında oyun sistemimizi değiştirdik, tatbikî bu reaksiyonları daha önce defalarca çalıştığımız için oyuncularım oyun içerisindeki taktiksel değişikliği hemen algılayabiliyorlar… Maçtan önce yapılan çirkin saldırılar bizi Özcan'ın maç ısınmasındaki sakatlığı kadar üzmedi. Özcan takımımızın değerli oyuncularından bir tanesi. Hücumsal organizasyonlarımızı Özcan şekillendirdiği için bu bölümde sıkıntılar yaşadık. Buna rağmen oynayan bütün oyuncularım ancak bu kadar özverili ve disiplinli oynayabilirlerdi… Mut ilçesi ne kadar gurur duysa azdır bu çocuklarla. Fedakârlıkları bizleri buralara kadar getirdi bundan sonra da pes edeceklerini sanmıyorum“ diyen Kopan sözlerini, “Oyuncularımın hak edişleri Mut'un kul hakkı borcudur. Bu vebal herkesin üzerinedir”diyerek tamamladı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5'nci Grupta 68 Aksaray Belediyespor 46 puan ve averaj üstünlüğü ile liderliğini sürdürürken onu yine 46 puanla Medcem Silifke Belediyespor takip ediyor. İçelspor 41 puanla üçüncü, Kiremithanespor 40 puanla dördüncülüğü paylaşırken takımımız 38 puanla 5'ci sıradaki yerini korudu.
Mut İdman Yurdu haftaya 5 puanla 13'cü sırada düşme hattında bulunan 1970 Hisarspor ile Mut Şehir Stadında karşılaşacak.
İlçemiz takımı Mut İdman Yurdu Belediye Spor'a başarılar diliyoruz.

748 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın