Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam203
Toplam Ziyaret778831
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MİY BELEDİYE SPOR-5 1970 HİSARSPOR – 0

MİY BELEDİYE SPOR-5 1970 HİSARSPOR – 0

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden takımımız Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) Mut Şehir Stadı'nda karşılaştığı 1970 Hisarsporu 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.
Mut İdman Yurdu Belediye Spor (MİY) kendi evinde ağırladığı rakibi 1970 Hisarsporu 17'ci dakikada Hamed Azimi'nin gol perdesini açmasıyla Emir Özbay, Emre Can Özbay ve Erdi Balcı'nın golleriyle 5-0 yenmeyi başardı.
Teknik Direktör Okan Kopan'ın istifasının ardından Mut İdman Yurdu sahaya Onur Çalıkuşu'nun yönetiminde çıkarken Mut İdman Yurdu Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin (Çavuşoğlu) 5-0 kazanılan bu anlamlı maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Mustafa Keskin (Çavuşoğlu) yaptığı değerlendirmede: “Hiçbir zaman kolay maç asla olmadı. Elbette bu sıkıntıların ve bu istifa durumlarından dolayı takım olarak; tam kadro da olmayışımız da eklenince, hiçte rahat değildik. Onur hocamızı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Haftaya Silifke deplasmanında büyük derbi bizi bekliyor. Belki de şuan ligin en sorunlu, en yalnız bırakılan, en köşeye atılan bir Mut İdman Yurdu var. Ama göreve geldiğimizden bu yana özellikle deplasmanlardaki maçlarda kazanmaya odaklı inancımız ve galibiyet hırsımız ortada. Elbette zor maç olacak ve geçecek ama inanıyorum galip geleceğimize. Mut halkının da elbet takımının bu başarılarına destek çıkacağına inanıyorum. Tabi her şey için çok geç kalmadan sahip çıkılması gerekiyor.” dedi.
Bu hafta oynanan karşılaşmaların ardından 49 puanla yeni lider tekrar Silifke Belediye Spor olurken Aksaray Belediye Spor 46 puanla ikinci duruma düştü. 41 puanla 5'ci sırada bulunan takımımız Mut İdman Yurdu haftaya yeni lider Medcem Silifke Belediyespor ile Silifke Şehir Stadı'nda karşılaşacak.

629 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın