Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam644
Toplam Ziyaret784231
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VOLKAN ŞEKER GÖREVİ DEVRALDI

VOLKAN ŞEKER GÖREVİ DEVRALDI

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Yönetim Seçimlerinde belediye başkanlığını kazanan Cumhur İttifakının MHP'li Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, görevi devraldı.
Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, MHP Mut İlçe Başkanı Alparslan Savaş Kır, Adalet ve Kalkınma Partisi Mut İlçe Başkanı Soner Solak, yeni seçilen partili Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte Mut Belediye binasında gerçekleştirilen devir teslim programına katıldılar.
Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz yaptığı konuşmasında; “1999 yılından bu yana siyasetin içerisinde hizmet veriyorum. Bundan sonra da Mut halkı bilsin ki başkanım her ne zaman bilgi ve birikime herhangi bir konuda fikre ihtiyacı olursa Mut ilçesi adına, Mut'un sorunları adına her zaman yanındayım.” dedi. Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarına değinen başkan Yılmaz; “Büyükşehir Belediye Başkanlığını kaybetmemize rağmen Meclis Üyesi olarak büyük bir çoğunluktayız. Bu çoğunluk bizlere yine güç olarak yansıyacaktır. Zaman Zaman nefsimizi bir köşeye koyup ilçemizin geleceği için her ne pahasına olursa olsun beraber çalışacağız. Tekrardan Volkan başkanı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah ne oy verenleri, ne kendisini utandırmadan iyi bir görev yapsın istiyorum, başarılar diliyorum.” dedi.
Mut Belediye Başkanlığı görevini devralan başkan Volkan Şeker yaptığı konuşmasında; “Başkanıma Mut halkına ve ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir dava, bu davaya hizmet etmek de hepimizin boynunun borcu, Allah yolumuzu açık etsin diyor katılımlarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Volkan Şeker, belediye binasındaki makamında tebrikleri kabul etti.

1261 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın