Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam679
Toplam Ziyaret784266
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VOLKAN ŞEKER BAŞKANLIĞINDA İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

VOLKAN ŞEKER BAŞKANLIĞINDA İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Mut Belediye Meclisi, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından yeni seçilen Belediye Başkanı Volkan Şeker ve yeni seçilen 25 belediye meclis üyesiyle ilk toplantısını yaptı. Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker başkanlığında düzenlenen yeni dönemin bu ilk meclis toplantısında, meclis komisyonları ve üyeliklerinin seçimleri yapıldı.
Mut Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan ve Belediye Meclis Üyelerinin tam kadro katıldığı Mut Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında; Katip üyelikleri, Encümen üyelikleri, Plan Bütçe Komisyon üyelikleri, İmar Komisyonu üyelikleri, Çevre ve Sağlık Komisyonu üyelikleri, Eğitim Komisyonu üyelikleri, Kadın ve Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyelikleri ile Çiftçi Malları Koruma Heyeti ve Murakebe Heyeti yapılan seçimlerle belirlendi. Toplantıda ayrıca, Belediyenin mali yılı faaliyet raporu meclise sunularak oylandı. Yapılan oylama sonucu faaliyet raporu oybirliğiyle kabul edildi.
Belediye Meclis Toplantısı sonunda konuşan Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, "Birlikte çalışacağız. Çok güzel bir uyum sağlayacak ekip olduğunu düşünüyorum. Ben 25 meclis üyesiyle hep birlikte, Mut halkına hizmet etmekten şeref ve gurur duyacağım. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

1062 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın