Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam423
Toplam Ziyaret779051
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

SEÇER: NADİDE KENTİMİZİ TURİZMDE MARKALAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

SEÇER: NADİDE KENTİMİZİ TURİZMDE MARKALAŞTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yapacakları çalışmalarla Mersin'i turizmde markalaştırmayı hedeflediklerini söyledi.
Seçer, 'Turizm Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, köklü bir tarihe ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olan Mersin'in, barındırdığı tüm değerleriyle ciddi bir turizm potansiyeline sahip olduğunu vurguladı.
Coğrafyasında on bin yıllık bir geçmiş ve birçok medeniyetin mirasını barındıran Mersin'in, bu zenginliklerini korumak ve gelecek kuşaklara aktarmanın, yerel yönetim temsilcilerinin asli görevleri arasında olduğunu belirten Seçer, "Mersin, gelecekte muhteşem bir turizm kenti olmaya adaydır. Bizler de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, yapacağımız yatırımlar ile kentimizi dünyadaki en önemli turizm merkezleriyle yarışan bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yaparak kentimizin bir turizm şehri olarak markalaşmasını hedefliyoruz. Böylece mavi ve yeşilin ahenkle buluştuğu güzel kentimiz Mersin, turizmin parlayan yıldızı olacaktır. Hayata geçireceğimiz dört turizm merkeziyle butik ve marka otelleri teşvik edeceğiz. Turizm olanaklarını çeşitlendirerek kurvaziyer turizmini geliştireceğiz. Yapacağımız festivallerle turizmi canlı tutarak Mersin'in adını tüm dünyaya duyuracağız. Marka kent Mersin'e, turizmi geliştirerek ve destekleyerek hep birlikte ulaşacağız" dedi.

688 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın