Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam703
Toplam Ziyaret782455
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

POLİS TEŞKİLATI 174. YAŞINI KUTLADI

POLİS TEŞKİLATI 174. YAŞINI KUTLADI

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi. Kutlamalar kapsamında Atatürk Anıtı önünde Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Anıta çelenk konuldu.
İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Volkan Şeker, İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Ali Serban, protokol üyeleri, emniyet personeli ve ailelerinin katıldığı törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Mut İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Ali Serban, “10 Nisan 1845 yılında kurulan teşkilatımız kurulduğu günden bu yana Anayasa ve yasalarımızdan aldığı yetki ve sorumlulukla görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktadır. Temel vazifemiz halkın can ve malını korumaktır. Ülkenin emniyet ve asayişini sağlayarak halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamaktır. Bu görevlerimizi yaparken de en büyük desteği yüce Türk milletinden almaktayız. İlçemizdeki başarının en önemli unsuru şüphesiz ki Mut halkının her zaman yanımızda olmasıdır.” dedi.
Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreninin ardından kortej geçişi yapıldı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binası bahçesinde tebrikler kabul edildi.

782 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın