Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam344
Toplam Ziyaret778972
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARINDAN GENÇLERE ÜCRETSİZ SPOR

ÜLKÜ OCAKLARINDAN GENÇLERE ÜCRETSİZ SPOR

Mut Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, kendi bünyesinde 5 Temmuz 2017 tarihinde hizmete açtığı Ötüken Spor Salonunda gençlere ücretsiz spor yapma imkânı sunuyor.
Haftanın dört günü olan Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri faaliyet gösteren spor salonuna ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş'in Türk Gençliğini “Spor dostluk, kardeşliktir” sloganı ile spora davet etmesi üzerine çalışmalarını hızlandıran Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanlığı, Spor Birimi gençleri spor yapmaya teşvik ediyor.
Ötüken Spor Salonu bünyesinde vücut geliştirme, boks, kung fu gibi spor dalları ile ilgili çalışma yapılabilecek imkânlarda mevcut.
Mut Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Soner Kır, “Spor salonumuzun hizmet vermeye başlaması iki yıla yaklaştı. Bizler, Ülkü Ocaklılar, gençlerimizin madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele de en etkin yolun spor yapmaktan geçtiğini biliyoruz ve bu doğrultuda gençlerimizi spor yapmaya teşvik edip, özendirmek istiyoruz. İlçemizdeki vatansever her gencimize salonumuz ücretsiz olarak hizmet vermektedir” dedi.

376 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın