Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam105
Toplam Ziyaret781857
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÇOCUKLARA KIRTASİYE YARDIMI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÇOCUKLARA KIRTASİYE YARDIMI

Mut Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, ilçeye 38 km uzaklıkta bulunan Sarıkavak (Kürkçü) Anasınıfı ve İlkokulu öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hediye takdiminde bulundu.
Anasınıfı bölümünde öğrenim gören 8 ve ilkokul bölümünde öğrenim gören 10 öğrenci olmak üzere, toplamda 18 öğrenciye hediyeleri Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır tarafından takdim edildi. Program “Ülkü Ateşi Hiç Sönmeyecek” projesi doğrultusunda gerçekleştirildi. Gelecek nesilleri yetiştirme adına emek harcayan öğretmen ve geleceğimizin teminatı öğrenciler hediyelerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Program esnasında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş'in selamları da iletildi.
Ülkü Ocakları Mut İlçe Başkanı Soner Kır programda yaptığı konuşmada, “İlçemizdeki 27'inci okula yardım götürmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız çocuk bayramı öncesi çocuklarımızı sevindirmekti. Toplam 18 öğrencimize çanta, kalem seti, boyama kitabı seti, hikâye kitabı seti, Çanakkale Savaşları seti ve zekâ oyunları seti takdim ettik. Ülkü Ocakları olarak her daim eğitim öğretim faaliyetlerinin içerisinde yer almaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

634 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın