Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam151
Toplam Ziyaret778779
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR

UYUŞTURUCU SATICILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR

İlçemizde, polis ve Jandarma ekiplerinin uyuşturucu satıcıları ve hırsızlığa yönelik yaptığı eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerince, ilçe merkez ve mahallelerinde uyuşturucu satıcılarının kullanıcılara uyuşturucu madde sattıkları ve yetiştirdikleri bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine Mut Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler takibe alındı.
Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve jandarma ekiplerince ilçe merkez ve mahallelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, ekili alanda 66 kök ve satışa hazır 32 kg. kubar esrar, 4 adet içime hazır fişek, 15 adet sentetik uyuşturucu hap ve 2 adet 9 mm. Çapında mermi, ayrıca çeşitli tarihlerde 4 adet bisiklet hırsızlığı yapan zanlı ile birlikte toplam 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan operasyonda bisiklet hırsızlığı yaptığını itiraf eden L.A. ile esrar yetiştiren ve satış yaptığı tespit edilen A.Ş. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mersin ilinden getirdiği ve Mut otogarında yakalanan hayâsının yanına yerleştirerek 15 adet sentetik uyuşturucu hap satışı yapan O.A. denetimli serbest kalırken, Esrar yetiştiren ve satan A.U. isimli 1 şüphelinin sorgulamasının ardından mahkemeye sevk edildiği bildirildi.

382 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın