Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam243
Toplam Ziyaret771754
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

HIRSIZLIK ZANLISI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

HIRSIZLIK ZANLISI SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Mersin'de 'askıcılık' tabir edilen yöntemle evden hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen şüpheli, güvenlik kameralarınca tespit edilerek yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen evden hırsızlık olaylarına yönelik çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi tespit edebilmek için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Yapılan incelemede, zanlının daha önce de hırsızlık ve uyuşturucu suçundan sabıkası bulunan Ş.B. olduğunu belirleyen polis, düzenlediği operasyonla şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
2018 yılında cezaevinden tahliye olduğu öğrenilen şüphelinin üzerinden çıkan çalıntı cep telefonu, saat ve kolye sahiplerine teslim edilirken, zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen Ş.B., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Bu arada şüphelinin, bir evden 'askıcılık' tabir edilen yöntemle hırsızlık yaptığına ilişkin kaydedilen güvenlik kameraları görüntüleri de ortaya çıktı.

447 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın