Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam480
Toplam Ziyaret782232
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT ÜLKÜ OCAKLARI BASINLA BULUŞTU

MUT ÜLKÜ OCAKLARI BASINLA BULUŞTU

Görevine yeni başlayan Mut Ülkü Ocakları Başkanı Ali Özdemir, düzenlenen sabah kavatlısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Mut Ülkü Ocakları Başkanı Soner Kır'ın görevi Ali Özdemir'e görevi devretmesi sonucu, 24 Temmuz'un Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111. yıldönümü nedeniyle yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm çalışanların Basın Bayramını kutlayan Mut Ülkü Ocakları Başkanı Ali Özdemir, Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
İlçemiz Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı parkında kahvaltı organizasyonuyla tanışma toplantısı düzenleyen Ali Özdemir, burada basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı da kutladı. Burada bir konuşma yapan Özdemir, görevi devralmanın heyecanını yaşadığını ifade ederken Ülkü Ocakları kültürünün yaşatılması ve devam etmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Başkan Özdemir konuşmasına şöyle devam etti, “Siz değerli basın mensubu arkadaşları 1908'de II. Meşrutiyet'in ilanı ile birlikte basında kaldırılan sansürün 111. Yılı olması münasebetiyle sizleri otağımız da ağırlamaktan memnuniyet duydum. Sizler bizlerin duymayan kulağı görmeyen gözlerisiniz. Sizlerin yapmış olduğu tarafsız yayın anlayışı bizlere güç kuvvet vermektedir.
Sizler nasıl halkımızın görmeyen gözü duymayan kulağı iseniz bizlerde gençlerimizin çocuklarımızın çelik zırhlarıyız. Çocuklarımızı sokaklardan ülkü ocaklarına davet ediyorum. Çünkü biz gençliğimize çocuklarımıza sahip çıkmak korumak, kollamak kahvelerden, sigaradan, alkolden, uyuşturucudan, ahlaksızlık ve edepsizlikten korumak için Türklük gururu ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti ile yetiştirmek için bizde bunları başaracak her olanak mevcuttur. Gelin çocuklar kahve köşelerinde kendinizi yıpratmayın ocağımızın ücretsiz spor salonumuza, kütüphanemize bekleriz. Biz çocuklarımızı gençlerimizi çok seviyoruz ”dedi.

619 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın