Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam198
Toplam Ziyaret771709
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDEKİ YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDEKİ YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlçemizdeki Organize Sanayi Bölgesi yapım çalışmaları devam ederken, Mersin Büyükşehir Belediyesi de bu çalışmalarla eş zamanlı olarak bağlantı yollarının çalışmalarını sürdürüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, hem Mersin'in hem de Mut'un ekonomik anlamda gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Mut Organize Sanayi Bölgesi yapım çalışmaları devam ediyor. Sanayi sektörü için büyük önem taşıyan çalışmalara destek veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mut OSB'den transit geçiş sağlayacak ve yayla yollarına da bağlanacak olan yolun çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, Etüt ve Projeler Dairesi, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlıkları ve MESKİ işbirliğiyle ilk 6 ayda büyük özveriyle çalışan ekipler, Mut'un Yazıalanı Mahallesi'nin bitiminden başlayacak ve OSB'ye ulaşımı sağlayacak yolun yapımında önemli gelişmeler elde etti.
Stratejik Plan dâhilinde Mersin'in Mut ilçesinde yapılacak projeler arasında da yer alan OSB yol yapım çalışmasının tamamlanmasıyla, ilk 4 bin metresi virajlı ve dar olan Kurtuluş, Çatalharman ve Hacıahmetli mahallerine güzergâh değişikliğiyle, yapımı devam eden geniş ve kullanışlı yeni yol ile ulaşım kolaylaşmış olacak.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy, yol yapım çalışmalarını yerince inceledi. Yaklaşık 3 ay sonra ham halinin tamamlanması planlanan 4 bin metre uzunluğundaki yol, altyapı, asfalt, peyzaj, çevre, köprü ve menfez çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete açılacak.

860 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın