Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam278
Toplam Ziyaret780586
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BELEDİYE BAŞKANI ŞEKER; MUT İÇİN İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

BELEDİYE BAŞKANI ŞEKER; MUT İÇİN İYİ HİZMETLER YAPACAĞIZ

Mut Belediye başkanı seçildiği günden bu yana geçen süreçle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bu memleket için hayırlı işler yapacağız” dedi.
Asli görev konusunda iyi gittiğimizi düşünüyoruz diyen Başkan Şeker, “Bunun dışında toplumla iç içeyiz. Belediye başkanı olmak için siyaset yapmadım bu devleti milleti çok seviyoruz sevdiğimiz içinde hakkaniyetli bir şekilde çalışma yapacağız. Park bahçelerle ilgili 3 aydır Mut'a en işlek olan parklarını hepsini 2 güne bir dolaşıyorum. Parklarımızın korunması ve halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmesi için gereken özeni gösteriyoruz, 15 tane park olup çalıştırılamıyorsa buna üzülürüm” dedi.
Bu memleket için hayırlı işler yapacağız diyen Başkan Volkan Şeker sözlerine şöyle devam etti, “Belediyenin gelir gider konusuna girmeyeceğim ama şöyle bir uygulama yapacağım. Belediyemizin 1 Nisan'dan itibaren belediye sitesinde kasada bulunan para, borçların ne olduğu aylık gelen para kesintilerin ne olduğunu yayınlayacağım. Belediyelerde seçimi biri kaybediyor biri kazanıyor. Devraldıkları borcu basına açıklıyorlar ve billboardlara eski borcu yazıyorlar. Ben bunu yapmayacağım. Belediyenin maddi durumuyla ilgili yapılandırılmış borçlar var. Yapılandırılma dışında emekli sandığı, Maliye ve Sigortaya olan borçlar artı esnaf borcu var. Üzülmem çünkü borç herkesin olur. Borçlu belediye devraldım diye ağlayıp sızlayan öyle bahane üreten bir pozisyonda olmak istemiyorum” dedi.
Belediyenin Büyükşehir gibi fazla bir geliri olmadığına değinen Başkan Şeker, “Belediyede gelir olarak emlak ve ruhsat gelirimiz var. Başka bir gelirimiz yok. Bizde elimizdeki şartlara göre hedefin en iyisini yapmak zorundayız. Gelirle gider hemen hemen denge içerisinde onun için kısıtlı bir bütçeyle ayakta durmaya çalışacağız”
Bizim ayrı bir projemiz yok diyen Başkan Şeker, “Seçimlere girerken tüm dünya tüm Türkiye proje hazırlar. Bizim hazırladığımız projelerin birçoğu Mersin Büyükşehirle birlikte yapılacak projeler. Yani hizmeti beraber yapacağız” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'le iyi bir diyalogumuz var diyen Başkan Şeker, “Büyükşehir CHP ve biz Mut ilçede MHP olarak seçimi kazandık ama büyükşehirle çok iyi bir diyalogumuz var. Büyükşehrin ilçemize yapacağı her türlü hizmet konusunda var gücümüzle destek olmaya hazırız” diyerek sözlerini tamamladı.

956 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın