Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam45
Toplam Ziyaret771556
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BASIN BAYRAMINDA BAŞKAN ŞEKER BASINLA BULUŞTU

BASIN BAYRAMINDA BAŞKAN ŞEKER BASINLA BULUŞTU

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Gazetecilerin Basın bayramını kutladı.
Bulutbey Otel restoranda Basına yemek veren Başkan Şeker, “Basın bizlerin ve vatandaşın eli kulağı. Onların sayesinde Dünyada olup bitenlerden haberdar oluyoruz. Allah'ım Gazetecileri başımızdan eksik etmesin” dedi.
24 Temmuz'un Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111. yıldönümü nedeniyle yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm çalışanların Basın Bayramını kutlayan Şeker, “Basın halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluştur ve olan bitenden haberdar ediyor. Basın olarak çalışan ve emek veren gazetecilerin yağmur, çamur demeden canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde basın, ülkemizde önemli bir konumda bulunuyor. Halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basının çok önemli katkıları var. Ben buradan tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın bayramını kutlar çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Konuşmasının ardından basınla öğle yemeği yiyen Başkan Volkan Şeker, yemekten sonra Basın mensupları ile ilçenin sorunları hakkında karşılıklı soru cevap şeklinde sohbet etti.

773 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın