Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam528
Toplam Ziyaret782280
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUT İDMAN YURDU YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

MUT İDMAN YURDU YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Mut İdman yurdu Belediye spor yönetimi, tanışıp kaynaşmak amacıyla ilçemiz basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Geçen yıllar zor durumlara düşen Mut İdman Yurdu Belediye Spor, Yeni yönetimiyle parlayan bir yıldız olacağı bildirildi.
Dışarıdan futbolcu transfer etmekle bir yere varılamayacağını dile getirin yeni Başkan Onur Çalıkuşu, “Artık alt yapıya önem vereceğiz. Biraz zaman alacak ama ondan sonra futbolcu konusunda kimseye ihtiyacımız kalmayacak” dedi.
Dökme suyla değirmen dönmez diyen Başkan Çalıkuşu konuşmasına şöyle devam etti, “Yeni bir oluşum içerisine girdik. Yönetim kurulumuzla birlikte elimizi taşın altına koyduk. Benim kendim 20 yıldır bu camianın içerisindeyim. Bazı sıkıntılı süreçleri atlattık. Bölgesel amatör lige çıktık burada çok paralar harcadık başarılarımızda vardı. Kendi özümüze dönemediğimiz için çok fazla önem veremediğimiz için şu an enkaz bir durum var.
Bunun altından kalka bilmek için canla başla mücadele ediyoruz” dedi.
Çalıkuşu, “Hedefimiz kendi gençlerimize sahip çıkmak onlarla beraber gidebildiğimiz yere kadar gidip Mut'umuzu güzel yerlerde insanlara tanıtmak. Hedefimiz bu. Tedaviyi çok iyi biliyoruz ne yapacaklarımızı da çok iyi biliyoruz yalnız bunun için öncelikle basınımıza Mut ve halkımıza çok ihtiyacımız var. Bizim bu projemiz 1 yıllık değil 5 yıllık bir projemiz var. 5 yıl içerisinde toparlanıp ayağa kalkıp tekrar çok iyi yerlere gelebilmek için mücadele edeceğiz. Öncelikle belediyemiz, halkımız ve basınımız hep beraber bu işin altından kalkabileceğimize inanıyorum. Şu anda Mersin Süper amatör ligde mücadele edeceğiz. 14 takım var bunların çoğunluğu belediye takımları” dedi.
Bizim projemize herkes uyacak dökme suyla değirmen dönmez diyen Başkan Çalıkuşu, “Kendi çocuklarını yetiştirip bir yere gelmenin mücadelesini vereceğiz. Biz bunu başlattık geri adımda atmayacağız. En son Belediye başkanımızla görüştüm projemizi anlattım bu projenin mantıklı olduğunu bu konuda sonuna kadar yanınızdayım dedi. Biz gücümüzü Belediye Başkanı ve halkımızdan alacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmanın ardından sabah kahvaltısı yapıldı daha sonra yönetim ve basın toplu halde fotoğraf çektirdi.

768 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın